2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21044 بازدید | 4519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم🩷🩷🩷

🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
😂😂😂صبح رفتم بیرون گوشت گذاشتم بپزه الانم اومدم بامیه خریدم جات خالی سریع سرخ کردم ریختم توش😁خورش ...

نوش جووونت

اتفاقا بامیه عشقمه 

یه بستم تو فریزر دارم منتهی شب مهمون دارم باید براش یه چیزی بپزم که بخوره میترسم بامیه ببینه جیغ بکشه😆

دیگه فردا برنامم مشخص کردی💃🏿💃🏿

با سلامتی تولدهمتون مبارک باشه🥰انگور یادم نیست کدوم کاربربود

ممنون

یه کاربر بود مادران اسمش انگور بود هم شاگرد مدرسه ای بود و هم با مژده به اختلاف خورد دیگه نیومد توی ذربین مادران سرچ کنی پستاش رو میاره

قربونت❤🧡💛💚💙💜

خدا نکنه 🤍💚

الان که میخولی مادربشی کشتار راه ننداز🥲

سلام عزیزم خوبی

سلام گلم ممنون شما خوبین؟

کیستی ای تاریکی نزدیک تر بیا دیدگانت از برای چه سرخ است

مآهی مادرانم 

از بس مرا اذیت می‌کنند و گریه میکنم تو مرا شاد کن🤣

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
مآهی مادرانم از بس مرا اذیت می‌کنند و گریه میکنم تو مرا شاد کن🤣

عه خوش امدی 

راه اینجا چطور بلد شدی 

گرخیدم ریحان گفت ابهت داری 

فک کردم یکی از اغیار است😆

خنده بر من حرام گشته ای ماهی، در غم فراق میسوزم 😆😭