2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20768 بازدید | 4470 پست
خدا لعنتشون کنه هرچند پنجه طلا هر جا باشه پنجه طلاس 😍

واقعا پنجه طلاس، دربارش سرچ کردم دیدم زن ۹۳ ساله رو جراحی کرده و بعد عمل هم با همون زنه مصاحبه کردن، ماشاالله کارش عالیه، 

سلام عسلم خوبی ؟😘😘

به سلام قلب من عشق من 

خداروشکر خوبم 😘🤩

خودت چطوری 

پسر نازت چطوره 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا پنجه طلاس، دربارش سرچ کردم دیدم زن ۹۳ ساله رو جراحی کرده و بعد عمل هم با همون زنه مصاحبه کردن، ...

خدایی معجره اس دستش 

مگه میشه ۹۳ ساله 

ماشالله بهش 

خدا سلامتی بهش بده 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به سلام قلب من عشق من خداروشکر خوبم 😘🤩خودت چطوری پسر نازت چطوره 😍

خدا رو شکر الهی همیشه خوب باشی گلم 🥰🥰 

ما هم خوبیم به خوبیتون 😘😘😘

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ خبرخوبی.چیکارمیکنی.ازدواج کردی!؟بچه داری!،

سلام گلم شب خوش 

خوبی 😍

واقعا پنجه طلاس، دربارش سرچ کردم دیدم زن ۹۳ ساله رو جراحی کرده و بعد عمل هم با همون زنه مصاحبه کردن، ...

سلام عزیزم خوبی 😘😘

خدا رو هزار مرتبه شکر که به پست پدرتون خورد 

حال پدرت چه طوره گلم 

خوب هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر الهی همیشه خوب باشی گلم 🥰🥰 ما هم خوبیم به خوبیتون 😘😘😘

خداروشکر گل قشنگم 

ان شالله همیشه سالم باشی 

راستی تو فک و فامیل و دوستان و همسایه ها همه رفتن کربلا 

فقط من نرفتم انگار

زن همسایه دوتا بچه دختر ۱۳ساله با پسر ۸سالشه واسه مامانش گذاشته زن و شوهری رفتن البته پیاده 

حالا تازه مادربزرگ بچها مشکل پای شدید داره 

خداروشکر گل قشنگم ان شالله همیشه سالم باشی راستی تو فک و فامیل و دوستان و همسایه ها همه رفتن کربلا ف ...

ممنونم قشنگم 😘😘

طرف ما هم خیلی ها رفتن 

خواهر شوهرم با دخترش رفت 

اون یکی خواهر شوهرم با دختر و داماد و شوهرش رفت 

بچه خواهر شوهرم همسن من هست ولی مجرد تنها پاشد رفت 

شوهر اون یکی بچه خواهر شوهرم هم هر سال می‌ره نمی‌دونم ولی امسالم بره یا نه 

منم دلم میخواد یه بار پیاده روی اربعین رو تجربه کنم البته می‌دونم توانش رو ندارم 

دستشویی جایی نمیتونم برم 

خوابم سبکه باید تو سکوت بخوابم 

همسایه شما کاش بچه هاش رو میبرد مزاحم مادرش نمیشد البته بچه هاش بزرگ هستن اونقدر اذیت ندارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم قشنگم 😘😘طرف ما هم خیلی ها رفتن خواهر شوهرم با دخترش رفت اون یکی خواهر شوهرم با دختر و داماد ...

خوشبحالشون 

واییی من متاسفانه دیسک خفیف گرفتم پیاده روی طولانی نباید برم.گروهی با دوست و فامیل و خواهر خدایی پیاده روی رفتن میچسبه 

عین خودمی .منم خوابم سبک بعدش گرما.سرویس.حموم .عرق .

حالا میدونی چیو نگرونم خدا نکرده بچهاش مریض شن مامانش چتو دکتر ببرتشون 

به خواهرم گفتم تورو خدا حواست به بچهاش باشه 

ولی بیفکری کردن .بنده خدا مادر بچها میگرن شدیدم داره 

ان شالله اتفاقی براش نیوفته.تو گرما 

الان شوهرِ خواهرم تقریبا ۲۷ روز باید با گروهش اونجا باید میبودن  

تقریبا ۱۲روز دیگه برمیگرده .زنگ زده تصویری میگم عاقا بیا دل بکن دیگه 😅

خوشبحالشون واییی من متاسفانه دیسک خفیف گرفتم پیاده روی طولانی نباید برم.گروهی با دوست و فامیل و خواه ...

اره دسته جمعی خیلی خوبه 

مثل منی تو هم که 🥲🥲 

آره بابا مسیولیت داره بچه رو جایی گذاشتن 

الهی که هیچ اتفاقی براش نمیوفته نه بچه ها و نه مادرشون 

و به سلامتی بر میگردن 

خوش به حال شوهر خواهرت 

مردا باز قدرت بدنیشون بیشتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دسته جمعی خیلی خوبه مثل منی تو هم که 🥲🥲 آره بابا مسیولیت داره بچه رو جایی گذاشتن الهی که هیچ ا ...

انشالله

وااای اینو بخون قلبم درد گرفت 🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14293648/%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%b4%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d9%85-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85?postId=349903939

تعطیل شده 🥲 چی بود ؟

افرین بچهاااا عجب سرعتی زدن 😂

یه خانومه گفته بود دخترم ۸سالشه عفریته اس باید سطل آشغال بندازمش 🥲از غذام ایراد میگیره 

گفت پسر ۳سالم خوبه دوسش دارم 😐

2810