2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20808 بازدید | 4477 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم

الان شهر ماهم خنک شده 

کیف کن الان نهایت استفاده رو ببر 🌺😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مانا توضیح داد برام خدا رو شکر 😭😍خدا رو هزاران مرتبه شکر که عمل خوب بوده خیلی خوشحال شدم 😭

مرسی فدات بشم 😭 

@اتوبان    

دیروز عصر نذری آماده کردیم، برنج و مرغ، زمانی که گفتن رفت اتاق عمل، بین نیازمند ها تقسیم کردیم، برعکس حالا که دنبال نیازمند می‌گشتیم بزور پیدا میشد 😐، 

مرسی فدات بشم 😭 @اتوبان دیروز عصر نذری آماده کردیم، برنج و مرغ، زمانی که گفتن رفت اتاق عمل، بین نی ...

زنده باشی قشنگم 🥺 

خوب کردین گلم یه دعا از بقیه خیلی کمک کننده هست 

الان حال پدرت چه طوره خوبه ؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی عزیزدلم اصن جای نگرانی نیستش خیالت تخت همرو میبرن برای نمونه برداری برا تشخیص درست توکل بخدا ...

مرسی فدات شم 🥺 

اصلأ دکتر های دزفول خوب نیستن نه تشخیصی نه چیزی، اما تهران چقدر خوب و مجهز، اول دزفول گفتن ویروس ، بعد دیدن سنگ داره ، دفع کرد بازم مشکل ، دکتر گوارش فقط گفت اثنا العشر ، دیگه حتی متوجه نشد روده انسداد داره ،😐 باور کن نمی‌رفت تهران هنوزم همون‌طور بود ، کرج رفت بابام گفتن باید بره تهران برای عمل 

زنده باشی قشنگم 🥺 خوب کردین گلم یه دعا از بقیه خیلی کمک کننده هست الان حال پدرت چه طوره خوبه ؟

حال عمومیش گفتن خوبه بعد عمل، فقط تخت خالی نداشتن گذاشته بودنش تو اتاق ریکاوری ، بهوش اومد گفتن آرام بخش زدیم که بخوابه، الان زنگ زدم مامانم گفت دارن میرن ملاقات

مرسی فدات شم 🥺 اصلأ دکتر های دزفول خوب نیستن نه تشخیصی نه چیزی، اما تهران چقدر خوب و مجهز، اول دزفو ...

زنده باشی قشنگم 

دکتر خوب خیلی مهمه 

بعضیا اصلا تشخیص هیچی نمیدن فقط دارو میدن 

خدا رو شکر دکتر خوب به پستتون خورد و تشخیص دادن مشکل بنده خدا رو 

الهی بلا ازشون برای همیشه دور بشه خواهری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال عمومیش گفتن خوبه بعد عمل، فقط تخت خالی نداشتن گذاشته بودنش تو اتاق ریکاوری ، بهوش اومد گفتن آرام ...

خب خدا رو شکر 

الهی زودتر حالشون کاملا خوب بشه 

الهی بمیرم دور هم بودی برات سخت تر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال عمومیش گفتن خوبه بعد عمل، فقط تخت خالی نداشتن گذاشته بودنش تو اتاق ریکاوری ، بهوش اومد گفتن آرام ...

سلام خواهر مهربونم 

خداروشکر بسلامتی عمل انجام شد 

به امیدخدا سلامتیشونو بزودی بدست میارن 

متاسفانه این بیماری فقط باید جراحی شه تا فروکش کنه 

بعد مراقبت های غذایی رژیمی انجام بشه اوکی میشن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810