2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست
سلام مهربونچمیدونم بخدا دیشب به یکی گفته آورده هنوز نیومده حساب کنه 200 گمونم خوبه دیگهنوش جونت اش ر ...

بله ۲۰۰ بهتره ولی طرفهای ما گرونه باشوهرم رفته بودیم بازار اونجا ۲۰۰ دیدم 

بله آش رشته تبریز نمیدونم خوردی یا نه با مال تهران فرق میکنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بله ۲۰۰ بهتره ولی طرفهای ما گرونه باشوهرم رفته بودیم بازار اونجا ۲۰۰ دیدم بله آش رشته تبریز نمیدونم ...

نوش جونتون، دیگه این دوره هیچی ارزون نیست هرکی هرچی زورش برسه میفروشه

نه نخوردم باید سرچ کنم ببینم چطوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خا بیا بشین اینا رو پوست بکن عوض این حرفا😩نمیبینی اون الی بیشرف داره میخنده بهم، منِ بدبخت بخاطر جو ...

عامو من خیلی گشاددددددمممم ازم نخواه 😂😂😂

ماشالله کمم نیست 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مهگل کشیدی بهم بری فرم بگیری؟ بلد نیستم اسمتو🤕

مهگل و به نی نی یار ۵گفتم تگ نمیشه 

گفت سایت خرابه درست نشد بیاد تاپیکم بگه درستش کنم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اینا رو قشم بودیم درست کردم 😋 از اینا میخوام😢اُااااااما نداریم🤕الان میرم میگو درست میکنم گشنمهههه ...

واااای این چی میگه 

با اینکه تا غرغره پرم ولی گشنم شد 🤌😂

من خورشت مرغ خوردم 

برای ادم گشاد راحت الحلقومه 😁

نوش جونتون، دیگه این دوره هیچی ارزون نیست هرکی هرچی زورش برسه میفروشهنه نخوردم باید سرچ کنم ببینم چط ...

ممنون بله هرکی هر کی شده ولی کم و بیش ادم با انصاف هم بینشون هست 

خیلی خوش مزه هست یبار صنم دستور پختش رو گذاشته بود ما هم همینطوری میپزیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دیگه نمیاد رو دست اون چشمای مستت

به به ریحونی سرخوشی خداروشکر 😍

اهنگ از خودت میسورایی 😂

@دختران_تابستان دادا سلام بی زحمت به ای دختر mahiiii بگو بیا اینجا من اون ور دیگه نمیامبهش بگو ریحان ...

باشه عزیزم هرموقع آنلاین شدبهش میگم

ملودی که شنیدم مدتیه نمیره سایت

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام عزیزم، نه خوب نیستم دارم میمیرم😭😂چرا گرفته؟ چتو شدهصدسالی هست کدو نخوردم دیگه یادم رفته مزه ش ...

خدابد نده پریودشدی؟

نمیدونم صبح جارومیکشیدم یهو کمرم خشک شد پمادزدم وخوابیدم کمی بهترشدم

الان فصلشه تازشوبگیر خوشمزست

@دختران_تابستان دادا سلام بی زحمت به ای دختر mahiiii بگو بیا اینجا من اون ور دیگه نمیامبهش بگو ریحان ...

سلام شبت بخیرریحان

ماهی میگه رمزکاربری اینجارویادش رفته گفت یه سر بری اونور