2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 4500 پست
🩷.براتون آرزو می‌کنم؛برگرده، بمونه، نره...حالا می‌خواد عشق باشه،سلامتی باشه‌یا خوشحالی :)🩷@اتوبان ...

سلام گلم ممنون چه دعای خوبی 🤍💚صبح به صبح با پیامات حالم خوبتر میشه🥲

خوبی گلم چه خبر ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دعای قشنگی نیاز داشتم یکی اینو بهم بگه ،🥺😭

سلام خواهری خوبی چه خبر چیکار می کنی ؟ امروز بیست و یکم جواب آزمایش بابات رو گرفتین یه خبر خوب به ما بدی 🥲

سلام گلم ممنون چه دعای خوبی 🤍💚صبح به صبح با پیامات حالم خوبتر میشه🥲خوبی گلم چه خبر ؟

سلام ماری مهربون وخوش قلب خداروشکر😘🥰

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری مهربون وخوش قلب خداروشکر😘🥰

مهربونی از خودت گلم 🤍💚

سلام خواهری خوبی چه خبر چیکار می کنی ؟ امروز بیست و یکم جواب آزمایش بابات رو گرفتین یه خبر خوب به ما ...

سلام عزیزم خوبی ❤️ 

پیامک اومد که جواب ازمایشش اومده، حالا بلیط گرفتن که برن، پنج شنبه حرکت میکنن ، زودتر بلیط گیرشون نیومد، 

بابام هم عموم رو گفت بره بگیر جواب آزمایش رو

مرسی عزیزم مهربونم که جویای احوالی 😍😍😍 

سلام عزیزم خوبی ❤️ پیامک اومد که جواب ازمایشش اومده، حالا بلیط گرفتن که برن، پنج شنبه حرکت میکنن ، ز ...

ممنون🤍💚

خواهش می کنم گلم انشاءالله که خیر هست با خبر خوش بر میگردن از دکتر بابات برای نشون دادن جواب آزمایش وقت گرفتین ؟اکثرا یه هفته قبل باید وقت گرفت

آره به عموم بابام گفت وقت بگیره براش مرسی عزیزم ❤️

خواهش می کنم گلم🤍💚

ریحان جان چیزی که هست اینکه آدم نباید منفعل باشه، دوستی و رفاقت واقعی یعنی اینکه پشت دوستت باشی، نه ...

هعی دادا درست میگی

اما بیخیالشون دیگه، اهمیت نده ولش کن چون هیچ جای زندگیمون نیستن

2810