2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20938 بازدید | 4501 پست
سلام لیلایی هوا چطوره اونجا؟؟اخیش خنک شده حال میده فقط گردش و پیاده روی وچون بنده تنبل هستم دور پیاد ...

😂😂😂 

سلام من به تو یار قدیمی منم همون لیلای قدیمی 😂  

هوا بسیار بسیار گرم می‌باشد و کولر کماکان روشن، زندگی بدون کولر اینجا معنی پیدا نمیکنه، 

چقدر دلم میخواد پیاده روی داشته باشم تو هوای خنک، استفاده کن و قدر این هوا که دارید رو بدون،🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به سلامممم لیلا خانم گللل😘😘😘😘🥹🥰🤩

سلام عزیز دلممممممم ❤️ خوبی خواهری 😍 

چه خبر؟ سمت شما آب و هوا چطوره ؟ 

سمت ما که خوزستانی هستیم هوا خیلی‌ خیییلی گرم و کولر پنجره ای ها و دوتیکه روشن 

😍😍😍ای جاااااااااااااان انشالله که خیره، آیسان کوچولو یا خواهر دار میشه یا داداش دار🤗 مثل خودش کپ ...

نه والا نباید بنظرم باردار میشد 

بچه اش هنوز پوشکی هست 

یکمی شرایط اقتصادیشون رو روال نیست 

یادته که داداشم سوخته بود 

پولشو خرج کرده دست و بالش کمی تنگ شده 

هرچند بابام هست 

ولی بازم کار عقلی نکرد 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

قربونت برم.....😍💞

خدا نکنه عشقم دوستی قبول کردی برات تو پیوی رمزو میگم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نه والا نباید بنظرم باردار میشد بچه اش هنوز پوشکی هست یکمی شرایط اقتصادیشون رو روال نیست یادته که دا ...

درسته صحبتت وقتی مشکلات مالی هست و ..... ولی دیگه الان چیزی تغییر نمیکنه، مثل الانی باید کمک حالشون بود، جوری به داداشت کمک کنید که معذب نشه، وقتیکه تنها و خانمش نیست بهش کمک کنید و....  

آره خرج دکتر و.... بالاس، سال ۹۸ بود دوستم دوقلو دوتا دختر بدنیا آورد خرج عمل خالی ۱۶ ملیون شد بردن اهواز، دزفول انگار قاره دیگه ای اینجا میگن فقط طبیعی ،😐

درسته صحبتت وقتی مشکلات مالی هست و ..... ولی دیگه الان چیزی تغییر نمیکنه، مثل الانی باید کمک حالشون ...

حالا فک کن لیلا 

هرسال قیمتا نجومی میشه 

پوشک شیرخشک لباس بچه 

بعدش بچها بزرگ میشن خاسته ها 

من فعلا هیچ تصمیمی ندارم 

اول باید با خودم کنار بیام 

آیا بچه بزرگ بشه نگه برام کم گذاشتی 

چه مالی چه محبت چه معنوی.الان تو این دوره زمونه باید یدونه بچه داشت دیگه جنسیت مهم نیست 

فقط رفاه بچه خیلی خیلی برام مهمه 

اینقد بدم میاد طرف دهه ۶۰ یا ۷۰ میگه ماها چطور بزرگ شدیم 

بعضیا فقر پول دارن فقر عقلم دارن  

حالا فک کن لیلا هرسال قیمتا نجومی میشه پوشک شیرخشک لباس بچه بعدش بچها بزرگ میشن خاسته ها من فعلا هیچ ...

شیر خشک ها هم که افتضاح شدن، اصلا بچه نمیخوره ، 

من مدتی فکر بچه دوم بودم ولی هم هزینه هم حوصله واقعا میبینم نمیتونم، بچه آینده میخواد که فردا نگه چی برام انجام دادید، بچه که به انتخاب خودش نیومده، پدر و مادر انتخاب میکنن، متاسفانه بعضی پدر و مادر ها منت بزرگ کردن بچه رو میزارن، 

حالا فک کن لیلا هرسال قیمتا نجومی میشه پوشک شیرخشک لباس بچه بعدش بچها بزرگ میشن خاسته ها من فعلا هیچ ...

این مقایسه اصلأ درست نیست ، هر چند ما دهه هفتادی ها کلا متوجه نشدیم کی زمان گذشت، کودکی قشنگی داشتیم ولی بزرگسالی قشنگ نه،

ولی هر زمان شرایط خودش رو داره، نمیشه بگم چون من بوکب ساده ای داشتم بچم هم اینطور باشه 

فقط دعا میکنم فرقی بین دوتا بچه نزارن، توجه به بچه دوم باعث بشه بچه اول فراموش بشه و.....، 

شیر خشک ها هم که افتضاح شدن، اصلا بچه نمیخوره ، من مدتی فکر بچه دوم بودم ولی هم هزینه هم حوصله واقعا ...

اره دقیقا جمله اخرت خیلی موافقم 

2810