2777
2789
عنوان

بعدهفت سال میخام جداشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 35 پست
همین بود قراره فردا پس بدم‌ حلقشو..نمیدونم مقصرم‌یا ن

با ی مشاور تلفنی حرف بزن عزیزم حتما

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

هر چی سکوت کردی تو این ۷ سال،  الان  دلتو  خوب خالی کردی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این شوهرمنه پدرومادرش هرجنایتی رودرحقش کردن بازم موس موس میکنه دنبالشون اسی تاهزارسالم همینجور می مو ...

بعد ازدواج وابستگیش کم نمیشه ن؟فک‌میکردم شاید درگیر کارشو‌ من بشه از اونا دست بکشه

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

چت کردن پیام بازی اصلا خوب نیس بدتر میکنه کار آدمو 

ولی این تو رو فدای خانوادشم میکنه شایدم الان ب لج تو داره سنگ خانوادشو ب سینه میزنه

اگه زندان بوده. و خانوادش پول داشتن و ندادن که کار درستی نکردن اینم نمی‌فهمه و الکی داره از خانوادش دفاع میکنه اگر هم که پول نداشتن که هیچی

اخلاقای خوبم داره..ولی خیلی خیلی خیلی بچه ننه اس و وابسته ب پدر مادرشه این خیلی اذیتم‌میکنه..من ک با ...

مرد بچه ننه هیچ وقت زنش اولویت اول زندگیش نیست

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
بعد ازدواج وابستگیش کم نمیشه ن؟فک‌میکردم شاید درگیر کارشو‌ من بشه از اونا دست بکشه

ببین ته دلش بریده ازاونا مثلا اوایل ازدواج بایدهرروز میرفتیم خونشون الان سالی۵بار اگه بریم ولی زنگش میزنن هرکاری دارن وفقط،تیغش میزنن فکرکن یک۴طبقه ساختن یکسره زنگ‌زدن اینوندارم اونوبخرجوشکاری لوله کشی همه باشوهرمن بودتهش دوطبقه روداد براپسرکوچیکاش مامیخواستیم وام بگیریم خونه بخریم با اینکه میدونست شوهرم پولش رومیده باباش سندش رونداد ولی برا پسر بعدیش سندش روداد خونه دوم خرید اینا که میگم یکی ازهزاران کاراشونه ها

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
چت کردن پیام بازی اصلا خوب نیس بدتر میکنه کار آدمو ولی این تو رو فدای خانوادشم میکنه شایدم الان ب لج ...

دقیقا دفاع الکی میکنه..نصف زمینای شهرمون برای پدر مادرشه داشتن و ندادن..من نمیگم زوریه پولشونه ندن اصن ولی قبل نامزدی قرار بوده بدن با دروغ اومدن وگرنه قبول نمیکردم

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
ببین ته دلش بریده ازاونا مثلا اوایل ازدواج بایدهرروز میرفتیم خونشون الان سالی۵بار اگه بریم ولی زنگش ...

دقیقا اینام با اینکه پولی نداره تا یذره پول بیاد دستش میخان بگیرن از دستش..مادرش میگه از زندان بیای باید قسط جهیزیه خواهرتم‌ بدی..بدهی زندانشم باید خودش بده مادرش خیلی ادم‌بدیه اگ جدام بشم از خدا میخام هزار تیکه بشه

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
دقیقا اینام با اینکه پولی نداره تا یذره پول بیاد دستش میخان بگیرن از دستش..مادرش میگه از زندان بیای ...

بنظرمن هنوزکه عقدنکردی خوب فکراتوبکن مشاوره برو ازمن بعد۱۴سال زندگی بتونصیحت زندگی باهمچین ادمی عذاب اوره

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
دقیقا اینام با اینکه پولی نداره تا یذره پول بیاد دستش میخان بگیرن از دستش..مادرش میگه از زندان بیای ...

خب شوهرت از اول بهشون خدمات داده اینا عادت کردن همه جا باید باشه و پول خرجشون کنه ولی ب خود شوهرت که برسه فراموش میکنن باید بدردش بخورن و فقط ب فکر بچه های دیگه شونن

۷سال دوست بودیم ی ساله نامزدم عقد نکردم هنوز

عه آها پس خوبه من فکر کردم ۷ ساله سر زندگیتی

پس فکراتو بکن عجله نکن برا ازدواج عزیزم این از اون مرداییکه بحرف زن نیستو خانوادش اولویتشن و اذیت میشی توزندگی