2777
2789

سلام

۱۱ روز پیش سقط کردم،

دیشب یهویی خیلی شدید خونریزی کردم رفتم بیمارستان،

امروز سونو کردم میگن هنوز ۳ سانت بقایا مونده،

چیکارکنم به نظرتون؟ کورتاژ کنم یا وایسم دوباره به خونریزی بیوفتم؟😭😭😭😭😭😭😭

اگه دکتر گفته کوتاژ کن 

خواهر شوهر من بعد ۱ سال فهمیده دوتا عمل براش نوشتن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکدومش یه چیزی میگن دیگه واقعا گیج شدم😭😭😭

برو متخصص بیمارستان

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

عزیز ی بنده خدا دکتر گفته بودش دو سانت داری باید بیای کورتاژ کنی نرفته بود فقط انغوزه مصرف کرده بود ...

منم دیشب خیلی زیاد دفع کردم، لخته های خیلی خیلی بزرگ،

ولی میگن اونا فقط لخته بوده، اینی که سونو میگه بقایای جفته که با لخته فرق داره😭😭😭😭

بقایا داشتم ،با بی حسی ،با ریکاوری شاید یه ساعت طول کشید بعد اونم هیچ دردی نداشتم

بقایاتون چندسانتی بود گلم؟

بعدش برا بارداریتون مشکلی پیش نیومد؟

ببخشید که زیاد سوال میپرسما😔😔😔

شما هم برا بقایا کورتاژ کردی؟بیهوش شدی یا بیحس؟

ببین خواهرم مثل شما بود گفتن بایدکورتاژکنه عمه م اومد خونه گفت بیارینش خونه امروز براش رازیانه کوبید با یه قاشق روغن محلی وخرما تفت داد تا شب خوارک خواهرم این بود دوروزبعد رفت پیش دکترش بهش گفت چیکار کردی رحمت ایینه س توباید کورتاژمیکردی

ببین خواهرم مثل شما بود گفتن بایدکورتاژکنه عمه م اومد خونه گفت بیارینش خونه امروز براش رازیانه کوبید ...

خب عزیزم خواهرتون با خونریزی شدید دفع کرد؟

من خونریزی شدیدی میکنم، امروز هموگلوبینم شده ۹😭😭😭😭

بقایاتون چندسانتی بود گلم؟بعدش برا بارداریتون مشکلی پیش نیومد؟ببخشید که زیاد سوال میپرسما😔😔😔

حرف ۳سال پیش یادم نیست دقیق ،دیگه اقدام‌نکردم ولی بعد اون چندبار چکاپ رفتم شرایطم اوکی بود برای بارداری