2777
2789

یه مادر زایمان میکنه با دنیایی امید از روز ششم بچم داره قرص میخوره ازمایش میده 

و هزار نکرانی دیگ که کنارش برام پیش اومده

کاش ارامش و سلامتی بهمون برگرده

اکر یچهاتون سالم ند برید شکر خدا منید

بچه من ۱۴ماهش داره تموم میشه راهم نمیره

نمیدونم چرا همه چی برای من اینطوری 

وا چقدر ناشکری 

جای من بودی چی والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم کم کاری چیزی نیست نترس دختر من از ۳ سالگی کورتون میخوره الات ۷ سالشه مشگلی ک مربوط ب سیستم ایمنیشه ولی من همیشه مراقبشم امید دارم تموم میشه 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو بار بچم بستری شد کوچیک بود اما امید دارم تموم میشه خدا خودش داده بهم خودشم کمکم میکنه 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

خیلی مشکلتو بزرگ میکنی . 

بچه من ریفلاکس داشت از نوزادیش دارو می‌خورد هنوزم که ۳ ساله اش خوب نشده.

باز هم باید شکر کنیم . چون مشکل بچه های ما آنقدری حاد نیست . 

راه رفتنش هم ببر دکتر ببین ویتامین دی و ایناش خوبه .

خدایا شکرت❤

بچه ی منم چندین سال درگیر دکترو بیمارستان بود تامدت ها کابوسش باهام بود خداروشکر گذشت برای شمام انشالله به زودی تموم میشه ☘️🌸

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دکتر گفته خوب میشه؟

دختر من دفع پروتین داشت تشخیص دادن با دارو کنترل میکنه دکترش فقط باید درگیر عفونت خدای نکرده نشیم الان چند ساله ک ما درگیریم ولی خدارو شکر میکنم ک درمانم داره دکترش امیدواره ک ب زودی تموم میشه داروها ب مرور کم ک کمتر میشه دلیلی نداره بیماری دخترم فقط مربوط ب سیستم ایمنیه ک تحت کنترله

ان شالله خدا دل شمارو شاد کنه دل من مادرم شاد کنه

عریزم کم کاری چیزی نیست با دارو کنترل میشه نترس ببین یه مدت ممکنه داروهارو بخوره همه چی درست بشه مدام تو ذهنت درگیر نباش بسپار ب خدا

وا چقدر ناشکری جای من بودی چی والا

ناشکر نیست اومده درد دل کنه

زخمش نزنید 

اگر از تاپیک خوشت نمیاد برو بیرون

اما نمک رو زخم نشید

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..