2777
2789
خلخال،همون پابند😄به رخ کشیدن هم نمیدونم چطور بگم 😂کلا یعنی باهاش قرتی بازی در میارم، یه همچین چیزی ...

اها 

پابند قشنگه؟ بنظرتون اگه بندازم واسه بیرون شیکه؟ برا همه لباسامثلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا با دوستام بعضی موقع هام با پسرم و مامانم. من تو 25 سال عمرم حتی یبار هم موهامو رنگ نکردم ح ...

اره ولی سنومیبره بالا

من بهم میاد رنگ مو ولی خب موی مشکی کوچولوتر نشون میده.‌‌ 

رنگ های موقتی ۱ ماهه و اسپری های رنگ هستن 

اما نمیدونم خوبن یا نه

اها پابند قشنگه؟ بنظرتون اگه بندازم واسه بیرون شیکه؟ برا همه لباسامثلا

من که عاشقشم،ولی بیرون نمیندازم،اگر بندازم قایم میکنم زیر جورابم،میترسم بیفته😄🥲

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ژل شستشو توتر ابرسان ضدافتاب اسکرابنه عزیزم لوازم ارایش ایرانی نمیخرملیفت‌‌ اولین باره انجام دادم‌ ی ...

افرین ادامه بده عالیه

ببخشید تونر و اسکراب چجوری استفاده میکنید 

چرا مث چی پشیمون میشم هر کدومم دو سه بار بپوشم زده میشم میزارم بیرون میبرن البته الان یکم بهتر شدم ک ...

منم دلم میخواد لباس هامو ببخشم آخه خیلی زیادن دیگه هم تکراری شدن واقعا برام اما دلم نمیاد 

چیکار کنم؟؟؟

ولی تو روحیه خیلی تاثیر داره

اره راستش اولش خوبه ولی وقتی نتیجه را میبینی ناامید میشی 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
من که عاشقشم،ولی بیرون نمیندازم،اگر بندازم قایم میکنم زیر جورابم،میترسم بیفته😄🥲

خب اگه بدل باشه که اشکال نداره 

اما واسه بیرون از توی کفش مشخصه؟ .تو خونه همینجوری میذاری همیشه یا برا مراسم و مهمون و...؟ اذیت نمیکنه؟؟

منم دلم میخواد لباس هامو ببخشم آخه خیلی زیادن دیگه هم تکراری شدن واقعا برام اما دلم نمیاد چیکار کنم؟ ...

منم میزارم دم در بعد یه ساعت بعد پشیمون میشم میگم وای مثلا اون کت جین را میخواستم میرم همون یدونه برمیدارم تا میرم بردن 😅

دیگه عادت کردم 

وآقا مگه میشه هیچ تاثیری نداشته باشه؟؟؟؟؟

دائمی نیستن مقطعی اند

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
2810