2777
2789
عنوان

بچه خجالتی و مضطرب

81 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان خواهس میکنم اکه میتونید راهنماییم کنید.

پسرم پنج‌سالش تموم شده و وارد شیش سالگی شده مهرسال بعد میره پیش دبستانی، ب شدت خجالتی و‌مضطربه فقط با بچه های فامیل نزدیک دوسته و ارتباط برقرار میکنه بابزرگترا ک اصلا هرچی میپرسن یک کلمه جواب نمیده پارک میریم اصلا سمت سرسره وتاب نمیره ک با بچه ای ارتباط نگیره چهار پنح تا کلاس بردمش تو دوساله اخیر باکسی دوست نمیشه با مربی حرف نمیزنه بغض میکنه فقطمیشینه و بقیه رو نگا میکنه در صورتی ک تو خونه خیلی توانایی هاش از خیلی همسناش بیشتره ، فوتبالش مخصوصا،کتاب های مختلف و تمرین هاشو سریع حل میکنه ماشالله باهوشه توهمه چیز ولی رفتار اجتماعیش خیلی خیلی ضعیفه رفتیم ممشاوره بعد پنج جلسع گفت باید قرص مصرف کنه ولی باباش مخالفه میکه وابستکی میاره قرص واقعا نمیدونم. چیکار کنم خیلی هم بد غذاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه تجربه ای دارین تو زمینه ی قرص؟

نه فقط میدونم قرص علائم رو مخفی می‌کنه و با قطعش همون علائم با شدت بیشتری برمیگرده 

ای بچه ریشه ای باید درمان بشه ،باید عامل اضطرابش رو پیدا کنی و حل کنی 

بره پیش دبستانی مشکلش حل میشه به شرطی که پیش دبستانی روانشناختی ثبت نامش کنی 

شما خودت مضطرب نیستی ؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
نه فقط میدونم قرص علائم رو مخفی می‌کنه و با قطعش همون علائم با شدت بیشتری برمیگرده ای بچه ریشه ای با ...

ممنون ک گفتید . نمیدونم قزوین پیش دبستانی روانشناختی داره یانه خدا کنه داشته باشه ، نه ما هیچکدوممون مضطرب نیستیم  پارسال سر اتفاقات مالی ک برامون اومد مدتی بحث درگیری داشتیم ولی نزدیک یکساله کامل بحثارو بخاطر پسرم گذاشتیم کنار