2777
2789
عنوان

دعا باطل کردم بیاین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 137 پست
ببین خب درسته هرکسه دیگه ای جای شما بود بدش میومد پدرش خرج بچه های یه مرد دیگه رو بده ولی خب رفته زن ...

آخه بچه هاشون همه سروسامون گرفتن ۳ تا دختراش شوهر کردن واسه پسرش هم با سیاست تموم خونه داد بابام براش ساخت من و نامزدم خونه میساختیم باابام ب ما کمک میکرد زن بابام داشت سکته میکرد میگفت بیا ب خونه زهرا هم کمک بده بابام معماره دهنش سرویس کرده بود الان زنیکه تنهاست پسرشم کار می‌کنه بهش میده از این طرفم بابام میده در حالی که بابام اصلا عدالت برقرار نمیکنه اون تنهاست خودشم ک فقط اخر هفته ها میره اونجا طوری نیست که بره بخوره یخابه آدم نسوزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه بچه هاشون همه سروسامون گرفتن ۳ تا دختراش شوهر کردن واسه پسرش هم با سیاست تموم خونه داد بابام برا ...

😐😐😐😐چقد یه ادم میتونه پررو باشه من فکر کردم بچه هاش کوچیکن 

اینو نه تنها باید دعاشو باطل کنی خودتم بری یه دعا دیگه کنی براش

آخه بچه هاشون همه سروسامون گرفتن ۳ تا دختراش شوهر کردن واسه پسرش هم با سیاست تموم خونه داد بابام برا ...

خیلی دوس دارم بدونم نتیجه ی این کار پدرت چیه؟

روح و روان خانوادتون ارومه؟ 

چیزی که تموم نشدنیع شاس 😌😂😂حالا اون شرتای هفت رنگ بپوشه

کاستومم بپوشه کارت تمومه 😆😂یه راه دیگه پیدا کن 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

😐😐😐😐چقد یه ادم میتونه پررو باشه من فکر کردم بچه هاش کوچیکن اینو نه تنها باید دعاشو باطل کنی خودت ...

مامانم کلی واسه باابام دعا می‌نوشت ک ولش کنه اون وقتا حال مامانم اوکی بود بابام تقریبا ۴۰ روز باهاش سرد میشد بعد دوباره ارتباط می‌گرفت هعیی 🥲۱۰ سال خونمون هعی جنگ‌و دعوا بعدش ک مامانم حالش وخیم شد بابام یواش یواش رفت و آمد شروع کرد پاش ب خونمون وا شد ولی زیاد رفت و آمد نمیکنه فک میکرد خونه ما چه خبره ۱۰ سال خدشو کشت آخرش اومد دید خبری نیست آخر ماها سرو کلش پیدا میشه