2777
2789
عنوان

غذا دادن نوزاد 😭

91 بازدید | 35 پست

مامانا من بچه اولمه بعدش پرسیدم برا شروع غذای کمکی برای فرنی گفتن یه قاشق بهش باید بدم من فک کردم که منظورشون به یه قاشق ارد برنج بوده که فرنی کنمو بدم بعد کل اون یه قاشق اردی که فرنی کردمو به خوردش دادما نزدیک به ۲۰ تا قاشق غذا خوری شدا که به خوردش دادم 

الان چیکار کنم؟ چی میشه؟ 

یبوستش کرده 😭😭

چیکار کنم؟ 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا دل درد بگیره، از چهار ماهگی در حد مزه کردن باید بهش غذا بدی یانی نوک انگشت

ن الان شش ماهشه 

و تازه شروع کردم 

اخع نمیدونستم ک منم تا میخورد بع خورد بچه دادم 

الان چیزی نمیشع😭😭😭

دارم میمیرم از ترس😭😭

ن الان شش ماهشه و تازه شروع کردم اخع نمیدونستم ک منم تا میخورد بع خورد بچه دادم الان چیزی نمیشع😭😭� ...

نه در بدترین حالت دل درد میشه و یبوست. 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
وای بیچاره معده ی بچه برای اولین بار چه تعجبی کزده، آب جوشیده ی ولرم بده بهش شکمش کار کنه از این به ...

😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا نمیدونستم از صبح دارم میمیرم از ترس 😭😭😭😭

چیزی نشه 😭😭😭😭

ماشالله به جونش همه رو خورده 😇💓

😭😭بیزبون دادمش نزدیک به بیست تا قاشق غذاخوری الانم یبوست شده زور میده خودشو 

نمیدونم چ خاکی به سرم بریزم 😭😭

نه در بدترین حالت دل درد میشه و یبوست.

واقعا 

مطمن باشم چیزی نمیشه؟ 

😭😭😭😭

دارم از ترس میمیرم بخدا 

از صبح یه بند گریع کردم 😭😭😭

😭😭بیزبون دادمش نزدیک به بیست تا قاشق غذاخوری الانم یبوست شده زور میده خودشو نمیدونم چ خاکی به سرم ...

رو شکمش با روغن زیتون چرب کن در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده با چوب پنبه هم مقعدش چرب کن 

واقعا مطمن باشم چیزی نمیشه؟ 😭😭😭😭دارم از ترس میمیرم بخدا از صبح یه بند گریع کردم 😭😭😭

اره هیچی نمیشه فقط شکمشو با روغن ماساژ بده بتونه دفع کنه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نترس شاید دل درد بشه فقط اما آب جوشیده سرد شده هم بده

دادم بهش 😫😫😫

ببین شکمش اصلا سفت نیستا فقط پی پیش سفته هربار کلی زور میده بعد اندازه بند انگشت میاد پی پی سفتم هست😭😭😭چیکار کنم الان 

2810