2777
2789
عنوان

غذا دادن نوزاد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 35 پست

واااای چیکار کردی ببخشید تصورش کردم خندم گرف نترس چیزیش نمیشه ولی خدایی فک نمیکردی اینقد فرنی واسه ادم بزرگ سیر میشه چه برسه نوزاد ترکوندی قطره رازیانه بهش بده لاقل دل دردش بهتر شه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو شکمش با روغن زیتون چرب کن در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده با چوب پنبه هم مقعدش چرب کن

کردم اینکارو کردم گرایپ میکسچر دادمش اب دادمش تخم شربتی گفتن خوبه بهش دادم پی پی نمیکنه😭

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اره هیچی نمیشه فقط شکمشو با روغن ماساژ بده بتونه دفع کنه

کردم بخدا دیشب صبح ظهری الانم خوابه 

دادم بهش 😫😫😫ببین شکمش اصلا سفت نیستا فقط پی پیش سفته هربار کلی زور میده بعد اندازه بند انگشت میاد ...

خوب میشه نترس بچه به غذا خوردن بیفته دیگه همینه یه بار سفته یه بار شله رنگ‌مدفوعهم هربار یه رنگه این چیزا طبیعیه 

واااای چیکار کردی ببخشید تصورش کردم خندم گرف نترس چیزیش نمیشه ولی خدایی فک نمیکردی اینقد فرنی واسه ا ...

خب چمدونستم گفتم اینکه داره ۲۷۰ سی سی شیر میخوره حتما یدونه سرلاک خوردی کافیش باشه برا فرنی منم روز اول یدونه سرلاک خوردی کاملا پر بهش دادم روز دوم دوتا روز سومم سه تا امروزم ندادم کلا🥹😭😭😭😭😭😭😭

خب این میخورد منم میدادم چمدونستم اضافشه😭😭😭

ببین جانم اصلا به خودش نمیپیچه ها فشار خودشم نمیده شکمشم سفت نیست فقط دیشب و صبح یه کوچولو اندازه بند انگشت پی پی سفت سفت داشت و همراه پی پی خیلی زور میداد 

خوب میشه نترس بچه به غذا خوردن بیفته دیگه همینه یه بار سفته یه بار شله رنگ‌مدفوعهم هربار یه رنگه این ...

😭😭😭😭😭😭😭😭وای بلکل سکته کردم  نکنه چیزیش بشه از صبح اشکم بند نمیاد 

اینجوری با بچم کردم خاک بر سرم 😭

عیب نداره نگران نباش هر وقت وقت کردی بازی بازی ماساژ شکمش بده بعضی بچه ها ۱۰روز ۱۰روز دفع ندارن

ارع اینو میدونم که ولی خب خیلی زور خودش میده همین خودش قبلا پنج روز میشد پی پی نمیکرد ولی بعد پنج روز اینا راحت پی پی میکرد اما الان نه چهار روزه هی زور میده یه کوچولو میاد 

اما بچم گریه اینا نمیکنه ها فقط زور داره و پی پیش سفته 

😭😭😭😭😭😭😭😭وای بلکل سکته کردم نکنه چیزیش بشه از صبح اشکم بند نمیاد اینجوری با بچم کردم خاک بر ...

هیچ کاری با بچه ات نکردی آرد برنج کلا یبوست میده که نگران کننده نیست یه مدت نده خوب میشه دیگه دفع غذا با دفع شیر فرق داره 

خب چمدونستم گفتم اینکه داره ۲۷۰ سی سی شیر میخوره حتما یدونه سرلاک خوردی کافیش باشه برا فرنی منم روز ...

فعلا جز شیر چیزی بهش نده بعضی بچها تا لب به غذا بزنن یبوست میگیرن خیلی بده حالا انشاالله بچه شما اینطور نیس ونگران نباش فقط هرچی میخای بهش بدی فقط فعلا تست بده مثلا اندازه قاشق مرباخوری بخوره هی روز به روز زیاد کن بچه نمیفهمه سیر یا گشنشه مزه جدید میچشه هرچی بدی میخوره خداحفظش کنه برات عزیزم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عیب نداره به خاطر آرد برنج یبوست میگیرن چیز نگران کننده ای نیست بخدا

😭😭😭😭😭😭😭😭

یوقت همورید نشه بخاد زور بزنه بچم 

😭😭یا انسداد روده😭😭😭😭چمدونم هزار تا فکر اومد سراغم دارم از ترس و نگرانی میمیرم فقط 

هیچ کاری با بچه ات نکردی آرد برنج کلا یبوست میده که نگران کننده نیست یه مدت نده خوب میشه دیگه دفع غذ ...

😭😭😭😭😭😭😭باشه ممنون 

تا چقد وقت ندم باز خاستم شروع کنم بدمش چقد بدم 

فعلا جز شیر چیزی بهش نده بعضی بچها تا لب به غذا بزنن یبوست میگیرن خیلی بده حالا انشاالله بچه شما این ...

😭😭😭😭😭😭😭وای بمیرم الهی براش 

خاک بر سرم چیکار کردم من با بچم 😭😭😭😭😭😭

نه امروز دیگه هیچی بهش ندادم

2810