2777
2789
عنوان

از خوب و بدی خوابگاه دانشجویی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 66 پست
خاطره که زیادهیه بار ساعت ۱۱ شب همه رفتن سر تختاشونو برق هم خاموش بوداتاق ما جوریه ک دید نداره ببینی ...

😂😂❤️ امیدوارم بتونم از خانوادم جدا بشم و تجریش کنم با آرزوی خوشحالی همیشگیت عزیزم💐

دانشگاه لرستانم 

خوبی کنار رفیقاتییی 

بدی هاشم  اینک اونجا باید خودت کاراتو کنیییی زیاد جایی نیست تو اتاق بری خلوت کنی با خودت هرجایی بری یکی هست 

ممکنه دستشوییهاشون کثیف باشه یا حمامم ک خوابگا ب خوابگا فرق میکنه و خبب عین خونه نیستتت

تو ی اتاقی با چند نفر ادم با فرهنگ های مختلف خب ممکنه یکم اذیت بشی ولی همه چی ب هم اتاقیات بسنگی داره

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ما هم نصف شب دمپخت درست کردیم😂😂 ترمای اول از اون اتاقای شلوغی بودیم ک برا هیچکس ارامش نذاشته ب ...

دقیقا😂🥲

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
😂😂❤️ امیدوارم بتونم از خانوادم جدا بشم و تجریش کنم با آرزوی خوشحالی همیشگیت عزیزم💐

ایشالا

همچنین براتو❤️

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
میتونه بهترین دوران زندگیت باشه اولا سعی کن برا خودت ارزش قائل باشی اینطوری بقیه هم برات ارزش قاعلن ...

از خانواده جدا شدن به آدم این حس رو میده که با خودت چند چندی به علاوه با افراد زیادی آشنا میشی...

امیدوارم حسرتش به دلم نمونه 

راستی هروقت خواستی میتونی از خوابگاه بری بیرون؟

من بوشهر درس میخونم تو خوابگاه، دانشجوهای همون دانشگاهمون هستن فرقی نمیکنه از هر رشته ای که باشن برا ...

چه جالب منم دبوشهر درس خوندم خوابگام اونجا بود

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
از خانواده جدا شدن به آدم این حس رو میده که با خودت چند چندی به علاوه با افراد زیادی آشنا میشی...امی ...

معمولا این قانوت هست که از ۹شب به بعد نمیشه رفت بیرون ولی قبلش میشه

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
2810