2777
2789
عنوان

سقط جنین هفت هفته

148 بازدید | 13 پست

الهی خدا منو دیگه از روی زمین برداره ببره پیش بچه هام تو اون دنیا دوسال پیش دخترم تو هفت هفته سقط کردم چون ایست کرد و دیگه رشد نکرد، جمعه دیروز هم پسرم سقط شد هفت هفته ، من فقط ۴۹ روز مادر یک بچه زنده بودم تا دوازده هفته صبر کردم شاید قلبش بزنه دوباره برگرده 😭💔 از امام حسین خواستم که قلب بچه مو برگردونه ، روزای اول محرم صدای قلبش شنیدیم هم پسرم هم دخترم دوسال پیش تو محرم بود ، دوتا بچه رو امام حسین ازم گرفت بجای اینکه ببخشه، الهی منم ببره دیگه نمونم، تا الان میشه ششمین سقط ولی این دوتای آخر خیلی سوزوندم ، جیگرم آتیش گرفته نه خدا برام کاری میکنه نه بنده هاش میفهمند مشکل کجاست، کلی آزمایش ژنتیک کلی برو‌و بیا تهش خدا معجزه ای برای من نکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادمش آزمایش بفهمند مشکل کجاست از عکسش هم کاملاً معلومه سالم اومد بیرون ازش عکس گرفتم

شوهرت کاملا سالمه؟ ازمایش dfi داده؟ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه آزمایش غلظت خون بده 

خواهر شوهر منم مثل شما بود تا اینکه بعد از چند تا سقط یه دکتر گفت حتما غلظت خون داری 

و همینطور هم شد 

تو این بارداری انوکسا پارین و آسپرین مصرف کرد الان دخترش ۱۰ ماهه تو بغلشه

یه آزمایش غلظت خون بده خواهر شوهر منم مثل شما بود تا اینکه بعد از چند تا سقط یه دکتر گفت حتما غلظت خ ...

منم انوکسا میزدم هرشب و اسپیرین می‌خوردم و غلظت خون هم نداشتم

الهی عزیزم امام حسین ع چیزی میدونسته حتما نگو ازم گرفت

خودم پارسال رفتم برم برا آی وی اف دوروز مونده به تخمک کشیم پدرم فوت شد دنیا روسرم خراب شد بعد ۵سال نازایی دوادکتر رفته بودم خیلی دلم شکست ... ولی چه کنم تقدیر خداست