2777
2789
عنوان

اگه یه پسر پولدارتر از پارتنرتون بهتون پیشنهاد بده چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 101 پست

دیگه ادم باید خیلی اشغال باشه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر من من کردنش برای رسیدن به مبلغ بالاتر هست . اجسام عایق در مقابل جریان برق در ولتاژهای بالا هاد ...

دیگه دارید بی انصافی می کنید بانو

گفت در میان این همه شلوغی چطور او را یافتی.گفتم کدام شلوغی من غیر او هیچ ندیدم!

قبول دارم بعضی آدما اهل حساب کتابن

ولی بعضی دیگه که خیلی درصدشون کمه دنبال آرامش و دوست داشتنن

به قول معروف عنصر وجودشون طلاس چشم و دل سیرن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

اونقدر لاشی نیستم پارتنرمو ب خاطر پول ول کنم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

دقیقا احسنت

تزویر و ریا توی خون ما ایرانیها هست و با سرشت ما عجین شده از بچه گی هم با عمل به بچه‌هامون یاد میدیم هیچ‌وقت اونی که هست رو نشون نده . شاید ملتی دو رو و دو رنگ تر از ما نباشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

دیگه دارید بی انصافی می کنید بانوگفت در میان این همه شلوغی چطور او را یافتی.گفتم کدام شلوغی من غیر ا ...

مسئله رو خیلی بزرگش کنین ببینین چی میشه . 

چند درصد دخترها حاضرن در قبال پیشنهاد دوستی  ثروتمندترین مرد دنیا نسبت به دوست پسر معمولیشون وفا دار بمونن ، وقتی بدونن ثروت میلیارد دلاری و بهشت رویایی در انتظارش هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

شرایط فرق میکنه اگر اون شخص دوم بهتر باشه خب تا ازدواجی صورت نگرفته چه اشکالی داره کات کنه و با یه ا ...

چی بگم !! علاوه بر شرایط آدماهم فرق دارن 

من از اون دسته ام که وقتی یکی بهم اعتماد کرد و باهام وارد رابطه شد بخاطر پول و حالا هرچی اونو نفروشم چون در این صورت خیلی حقیر بنظر خواهم آمد

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

نمیدونم شوخی کردین یا جدی گفتینیعنی بخاطر پول طرفتو میخوای؟واقعا که😑طرف مولتی تلیاردر باشه ولی اخلا ...

کاملا جدی گفتم، پسر جماعت به هیچ دردی نمیخورن مگر اینکه واقعا عاشقم باشه بخوام بیخیالش نشم 

کاملا جدی گفتم، پسر جماعت به هیچ دردی نمیخورن مگر اینکه واقعا عاشقم باشه بخوام بیخیالش نشم

افرین دقیقا

اگ عاشق باشه و منم باشم با دنیا عوضش نمیکنم

ولی اگ نباشه عاشقی الکی به چه درد میخوره باسن لقش🤌🏼

بیا پایین سرت گیج نره

با اطمینان میگی پسر جماعت به هیچ دردی نمیخوره همه

مثل همن؟

پس بگن دخترا هم ـــــــــــــ یعنی شامل حال همه

دختراست؟

هر پنج تا انگشت یکین؟

آدم انقدر خودشیفته؟

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
بیا پایین سرت گیج نرهبا اطمینان میگی پسر جماعت به هیچ دردی نمیخوره همه مثل همن؟پس بگن دخترا هم ـــــ ...

حرف حق همیشه تلخه، دوست داشتی الکی بنویسم نه عمرا ولی واقعیتو گفتم مثل یسری ها دروغ نبافتم😌آره خودشیفته م هستم مرسی