2777
2789

و منی که از امروزـحذف چیپس پفک

وازاین قبیل خوراکیا

حذف قندووشکر

شیرینی

و ایناااااا

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم ماست موسیر تک نفره خاست 

خونگی اون طعم رو‌نمیده😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
و منی که از امروزـحذف چیپس پفکوازاین قبیل خوراکیاحذف قندووشکرشیرینیو ایناااااا

من شکلاتو حذف کردم روزی 1 کیلو میخورم داخل دو هفته 5 کیلو کم کردم الان وزن ایده آلمو دارم

آره بری مغازه بخریولی پول نیس

جون نیست انقد گرمه ک 

ب شوهرم میگم برو الان بخر میگ طلا ام بدی نمیرم عصری میرم😂😂😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
من شکلاتو حذف کردم روزی 1 کیلو میخورم داخل دو هفته 5 کیلو کم کردم الان وزن ایده آلمو دارم

چطوری دو هفته ۵ کیلو کم.کردی میشه توضیح بدی

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
چطورایتقدر کم کردی:/

خب من بوکسورم

60 کیلو بودم قدم 155 من خیلیییی غذا میخورم فقط شکلاتو حذف کردم

ولی مامان و بابام که ورزش نمیکنن با جوشونده خیلی کم کردن مثلا داخل یه هفته 4 کیلو

چه جوشونده ایی

ببین اول مامانم یه کانالی داخل روبیکا پیدا کرد 1 ساله که داخلش بود همش میگفت میخوام بخرم بابام میگفت پول نمیدم بهت اینا دروغه بالاخره خودش پول جمع کرد عکس زبونشو برا اون خانوم فرستاد دلیل چاقی و بیماری های مامانمو بهش گفت بهش یه سری داروهای گیاهی مثل چایی پاکتی ها داد اون داخل 40 روز فقط با چایی خورد 20 کیلو کم کرد الانم یه هفته اس بابام سفارش داده

2810