2777
2789
عنوان

اخرای بارداری

219 بازدید | 15 پست

خسته شدم  چه قدر سخته. ای کاش تجربه نمیکردم دوباره. فقط به پشت میتونم بخوابم.  میدونم بده ولی کمر درد دارم  اشتها ندارم. خسته شدم. ازبین هم نمیره مثل بعضیا  ایست قلبی.  ای کاش هم من بمیرم هم این هردومون راحت شیم  دشمن آدم تو وضعیت من نباشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش من جای تو بودم حالم هم بد بود یکی پارسال سقط کردم که اگه بود الان ۴ ماهه بود .....

خدا رو شکر که گیرت اومده عزیزم تموم میشه این روزا و پاداشش یه کوچولوی نازه گلم الهی به سلامتی زایمان کنی و خوشگل ماهت رو با خوشی بقل بگیری و شاهد موفقیت هاش باشی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

عزیزم من تاپیکاتو نگاه کردم

انگار افسردگی شدید داری و حال روحیت اصلا خوب نیست

حتما حتما امروز برو روانپزشک بهت دارو بده

پشت گوش ننداز

چون با این حرفات هم جون خودت در خطره هم بچه ات

حتما دارو‌ بگیر بعد زایمان هم به مراقبت ۲۴ ساعته نیاز داری 

داروهاتم ادامه بده و به بچه شیر نده

عزیزم من تاپیکاتو نگاه کردمانگار افسردگی شدید داری و حال روحیت اصلا خوب نیستحتما حتما امروز برو روان ...

تو همین بارداری. دو دفعه میخواستم بکشم خودمو. این بارداری به من تحمیل شده    با قرص باردارشدم حالت بعضیا میگن. چرا اقدام کردی.   از اولش میخواستم سقط کنم نشد. تا بیمارستان هم رفتم. نمیدونم چرا خدا نبردش  تو زندگی کوفتی  ای کاش هر دومون بمیریم.   دوست دارم خودمو بکشم 

خاک تو سرت بااین مادر بودنت که فقط خودت مهمی که به کمر نمیتونی بخوابی.اصلا چرا اوردیش که الان نفرین ...

بی خود بکن انشالله به حق امروز حال و روز من. زندگی من به سرت بیاد 

عزیزم من تاپیکاتو نگاه کردمانگار افسردگی شدید داری و حال روحیت اصلا خوب نیستحتما حتما امروز برو روان ...

الانم کمرم و زیر دلم به شدت درد میکنه اینقدر حال و روزم بده نه غذا میتونم بخورم. دوتا بچه دیگمم هستن  خیلی روزای سختیه  حاضرم الان. عمل کنم. بچه رو بیارن بیرون  حالم بهتر بشه  خوش به حال کسایی که کسی دارن لااقل یک غذایی برای بچه هام درست کنهذ