2777
2789

من خیلی ضعیفم اینهمه دردو زخمو دیگه قلبم نمیتونه تحمل بکنه

امشب سر مستی شوهرم دعوام شد باهاش فقط و فقط از باباش میترسه شوهرم ! زنگ زدم بر اولین بار به باباش گفتم بیا ببین مست کرده پسرت!

گف بخاب صبح حلش میکنم

با شوهرم دوباره دعوام شد خونمون چسبیده بهم صدامون رفته بود مامانشو باباش پشت در بودن قبلش کلی شوهرم فحشم داد باباش اومد شوهرمو کتک زد مامانشم برگشت به من گف توپسرمو روانی کردی وحشی بعد گف توله بزرگ کردن روانی کردن تحویل جامعه دادن منم عصبانی شدم داد زدم روانی توییی پسرت مست کرده به من چه

شوهرمم بهم میگه طلاقتو میدم

ببینید من اصلا دختر تو سری خوری نیستم خب؟ بخام طلاق بگیرم خودم میگیرم مشکلم اینکه منو شوهرم خیلی همو دوست داریم فقططططط و فقططط مشکلش مستیشه اونم روز های قبل اینطوری نیست چون باباشو گفتم اومد و خیلی حساسه باباش نفهمع اینطوری شد من قلبم واقعا تیکه تیکه شد امشب

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکارا نه تنها ترک نمیکنه بلکه بیشتر از محیط خونه فراری میشه و پناه میبره ب رفیق و مش.روب 

پدرشم جلوی شما زدتش اقتداری براش نمونده

شما با رفتار و احترام و ارزشی ک براش میذارید میتونید مرد بارش بیارید و اجازه بی احترامی کسی ب خودتون و همسرتون ندید .. 

رفتارتون رو باهاش خوب کنید و فعلا حساسیت نشون ندید رو مستیش .. پیش شما ارامش بگیره کم کم رفیق بازیو دیر اومدنارو کم و کمترش میکنه .. غر زدن و بی احترامی و دستوری حرف زدن و .. .. رو ترک کنید .. رو تغذیه ش هم کار کنید ..

فکر کنید یه بیمار دارید کمکش کنید درمان بشه پشتشو بگیرید بهش حس مردونگی و اقتدار بدید .. 

نتیجه مثبتش ب شما و زندگیتون برمیگرده .. بجای حرص خوردنم هدف و حال خوب پیدا میکنید .. لطفا ب همین سادگی فکر طلاق و .. رو نکنید ..  برای زندگی خوب داشتن تلاش کنید .. 

زن قدرت زیادی داره .. حس میکنم همسرتون تو خانواده شم تحقیر شده قبلا .. الانم ک توسط شما ابرو و احترامی براش نمونده .. خودشم مقصره ولی زن و شوهر لباس هم باید باشن .. 

پس فردا بچه دار میشید .. الگوی خوبی براشون باشید .. وگرنه ازتون حساب نمیبرن و تربیتشون خوب پیش نخواهد رفت 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

با اینکارا نه تنها ترک نمیکنه بلکه بیشتر از محیط خونه فراری میشه و پناه میبره ب رفیق و مش.روب پدرشم ...

اسی متوجه شدم همسرتو میزنی .. 

دیگه چی ازش مونده 😐 حس بی عرضه بودن و بی ارزش بودن و مرد نبودن و ضعیف بودن و محترم نبودن بهش دادید .. 

مشکل همسر شما قابل حله .. چ زود همه نسخه طلاق میپیچن :/  

بازم میگم این شمایی که میتونی نجاتش بدی و مرد بارش بیاری .. درمورد اقتدار و احترام تو تاپیکا طولانی تایپ کردم .. اقتدار شمامل چندین کاره که انجامش بدید اثر میذاره روش .. ولی میزان اقتدارشکنیتون خیلی زیاد بوده 😔  بچه ای که ببینه این پدرشه عمرا احترام بذاره بهش چون رفتارهای شما باهم رو دیده .. 

زن و شوهر پشت هم باید باشن نه مقابل هم .. 

روشتون اشتباه بوده واسه همین نتیجه نداده .. نگید همه کار کردم !!

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

با اینکارا نه تنها ترک نمیکنه بلکه بیشتر از محیط خونه فراری میشه و پناه میبره ب رفیق و مش.روب پدرشم ...

عزیزدلم مرسی از اینکه برام وقت گذاشتی و حرفای قشنگ زدی انقد حرفات خوب بود که اسکرین گرفتم ازش بله حق با شماس باید همینکارو بکنم خیلی ممنونم ازت❤️

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
اسی متوجه شدم همسرتو میزنی .. دیگه چی ازش مونده 😐 حس بی عرضه بودن و بی ارزش بودن و مرد نبودن و ضعیف ...

بله حق با شماس خیلی خیلی اشتباه کردم😔😔خودمم خیلی ناراحتم