2777
2789

زندگیم بشدت داغون شده بشدت بهم ریخته

من عاشق یه ادمی بودم که بابام بزوررررر منو مجبور کرد ازش جداشمو زن شوهرم بشم منم هیچ چاره ای جز این نداشتم خیلی جنگیدم خیلی مقاومت کردم نشد😔 گفتم حتما قسمت اینه شوهرم عاشقم بود بشدت عاشقم بود و من اینو میدونستم چند سال دنبالم بود و من پسش میزدم

زنش شدم از همون اول بچگیم مشکلات روحی شدید داشتم و پرخاشگر بودم بعد اینکه جداشدم از اون ادم بشدت وحشی و عصبی شدم

شوهرم یه ادم بد مست بشدتتتتتت بدمست که هر دقیقه ولش کنم میره مست میکنه و انقد مست میکنه که هیچی متوجه نمیشه و فقط میخوره زمین و بالا میاره و ...

خیلی سعی کردم جمعش کنم سه سال جنگیدم نشد

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بهم گف من حتما باید هفته ای دوبار برم بیرون با دوستام و هفته ای دوبارش شد سه چهار!!!!

اولش با زبون خوش باهاش صحبت میکردم بعد روانییییی شدم دیگه دست خودم نیست تو این وضعیت میبینمش کتکش میزنم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب ی پست دیدم تو اینستا ک گفت بهترین دختران بدترین بخت رو دارن

(قطعا برای همه نمیشه این نسخه رو پیچید اما ب اینن اعتقاد دارم هرچی هول تر راه بلد تر:))

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

از اولش باهم مشکللللل داشتیم خوب بودیما دوسم داشت ولی بیشتر سر همین مستیش بد رانندگی کردنش من شدم یه ادم وحشییییی از خودم میترسم انقددددد داد میزدم انقد جیغ میزدم گریه میکردممممممممم که میگفتم الان قلبم وایمیسه

من روانی شدم بچهاااا بخدا روانی شدم باید مشت مشت قرص بخورم تا یکم عصبی نباشم

یه چند باررر که حالم بشدت بد بوده به عشق قبلیم پیام دادم روانی شدم زدم سیم اخر بهش پیام دادم در حد چند دقیقع چت کردم بعد تا مدتها عذاب وجداننننن گرفتم 

حالم خیلیییییییییییی بده

امشب ی پست دیدم تو اینستا ک گفت بهترین دختران بدترین بخت رو دارن(قطعا برای همه نمیشه این نسخه رو پیچ ...

من حالم خیلی بده این اواخرم با خانوادش به مشکل خوردم از اولش مامانش منو دوست نداشت نمیپسندید تا الان که خیلی چیزا شنیدم ازش

من روانی شدم بچهاااا بخدا روانی شدم باید مشت مشت قرص بخورم تا یکم عصبی نباشمیه چند باررر که حالم بشد ...

عزیزم طلاق بگیر

طلاققق

و بو با همون عشقت ازدواج کن

تایپکاتو دیدم

دلیلش همون عشق سابقته و هنوز فراموشش نکردی

چقدر سخت🥲چرا جدا نمیشی؟

میدونی من خیلی وضعیت روحیم بد بود از بچگیییی بشدت کمبود محیت داشتم همیشه باید پیش مشاور و روانشناس میرفتم تا یکم حالم خوب میشد النم شوهرمو دوست دارم ولی وضعیتم خیلی بده خیلی

شوهرم درست نمیشه هرروز بیشتر از دیروز مسته

و من هرروززززززز عصبی تر و وحشتی تر از دیروزم میشم انقددددد شوهرمو کتک میزنم که حالم از خودم بهم میخوره

عذاب وجدان دارم تو اون وضعیت بد روحی به عشق قبلیم پیام دادم حالم از خودم بهم میخوره چه خاکی سرم بریزم تروخدا بگو

@عاشق_صورتی    

نمیدونم چرا نمیتونم ریپلیت کنم

نتونستم فراموشش کنم ولی خانوادم هیچ وقت نمیذارن طلاق بگیرم و اینکه من یه ادم دیگه شدم پر از زخم پررررر از خشم عصبانیت پر از وحشی بودن

@عاشق_صورتی نمیدونم چرا نمیتونم ریپلیت کنمنتونستم فراموشش کنم ولی خانوادم هیچ وقت نمیذارن طلاق بگیر ...

باور کن زندگی با همچین شوهری روانیت میکنه

مصمم باش خودت

پا میش بذارو طلاق بگیر

جوونیتو ب باد نده عزیز

@عاشق_صورتی نمیدونم چرا نمیتونم ریپلیت کنمنتونستم فراموشش کنم ولی خانوادم هیچ وقت نمیذارن طلاق بگیر ...

عزیزم خانوادت با دائم الخمر بودنش مشکل ندارن؟ اگه خبر ندارن حتما بهشون بگو اگه میدونن باز بگو نمیتونم توان ندارم ازش جدا شو تو رو خدا جدا شو اخر سر دیوانه میشی تاپیکاتو خوندم دلم برات سوخت یه تلاشی کن یه همتی کن خودتو نجات بده نترس اگه پدرت کمکت نمیکنه بلاخره فامیلتون یه بزرگتر داری ازش کمک بگیر 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻