2777
2789

میزنه منم  گاهی حتا دادم میزنم سرش فایده نداره،ولی اینم بگم شوهرم خیلی بهش میرسه از لحاظ محیتی اما واقعا پسرم خیلی اذیت کنه خیلیم حرفای زشت میزنه،میدیم جاییم حرف گوش نکنیش صددرصد میشه مگه مگه باتهدید تازه اونم خیلی کم،اصلا نمیدونیم چیکارش کنیم،دردش بجانم یساله لکنتم گرفته

شاید زیاد امر ونهی شده،  زیاد داد شنیده،  باعث شده حرف گوش نده. 

ولی بامشاوره صحبت کنید بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب ۹۹/۹۹۹۹۹۹ درصد پسربچه ها همینن خب    خواهرزاده منم یه شلوغیه نگو و نپرس   نترس بعد هفت سالگی کم کم اروم میشن   حرف شنو تر میشن و ...

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم اینکه لکنت گرفته و همزمان بد دهن شده و لجباز

مطمئنی که با افراد درستی رفت و آمد دارید؟ 

نکنه که مثلا پیش کسی میزاریش و این اخلاقو از اون یاد گرفته بعدم تهدیدش کرده که نباید چیزی بگه به خاطر ترس لکنت گرفته

اگه میتونی ببرش پیش روانشناس کودک چون قطعا بی دلیل نیس این رفتار 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
عزیزم اینکه لکنت گرفته و همزمان بد دهن شده و لجبازمطمئنی که با افراد درستی رفت و آمد دارید؟ نکنه که ...

عزیزم لکنتش بخاطر ترس از یه عروسک بود،اره خب با چندخانواده در ارتباطیم چون بچم شیرین زبانه هی چرت وپرت نشونش میدن😔ولی پیش کسی نمیزارمشولی لجبازیش چی حرف گوش نکردنش چی

بچه ۴ساله تهدید ؟

عزیزم تو رو خدا روش رو عوض کن

فقط محبت پارک اب بازی اشپزی ساده کلاس گروهی برقصین اهنگ گوش کنید بخونین بازی کنید بادکنک بازی و .... هر شب کتاب داستان بخون . هر شب داستان بگو و قهرمان داستان هات کنش و .....

خدایا مرا آن ده که آن به   
بچه ۴ساله تهدید ؟عزیزم تو رو خدا روش رو عوض کنفقط محبت پارک اب بازی اشپزی ساده کلاس گروهی برقصین اهن ...

وای چه حس خوبی داد حرفات اینا خیلی انرژی میخواد واقعا نمیتونم نصفشو انجام  میدم اما کم،تهدید  منظورم اینه مثلا میگیم فلان کارو انجام بدی پارک نمیبرمت یا فلان کارو نمیکنیم برات

عزیزم لکنتش بخاطر ترس از یه عروسک بود،اره خب با چندخانواده در ارتباطیم چون بچم شیرین زبانه هی چرت وپ ...

عزیزم غصه نخور بچه ها توی اون سن فقط رفتار اطرافیان رو تکرار میکنن

اگه میتونی ارتباطت رو با اون خانواده ها تا حد ممکن کم کن و اصلا هم نگران این قضیه نباش با بازی درمانی درست میشه 

ولی میگم حتما سعی کن ببرش پیش روانشناس کودک چون اون ترس از عروسک انقد شدید بوده که لکنت گرفته مطمعن باش از نظر روانی هم آسیب دیده ، بعدا که بزرگ تر بشه خودشو نشون میده 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
وای چه حس خوبی داد حرفات اینا خیلی انرژی میخواد واقعا نمیتونم نصفشو انجام میدم اما کم،تهدید منظورم ...

ببین وقتی بچه دار شدی باید انرژی بزاری 

من ۶ صبح تا ۳ سرکارم 

بعدش میام پسرمو میبرم استخر و زبان . هر کدوم ۳روز در هفته

بعدشم پارک بعدم میام خونه یه دوش و شام و جمع و جور باز یه بازی یا کتاب و ... داریم 

کلاس های گروهی و مهد حتما بفرست

خدایا مرا آن ده که آن به   
وای چه حس خوبی داد حرفات اینا خیلی انرژی میخواد واقعا نمیتونم نصفشو انجام میدم اما کم،تهدید منظورم ...

باور کن خیلی زمان نمیخواد مثلا موقع تمیز کاری آهنگ بزار باهم خوش بگذرونین

خدایا مرا آن ده که آن به   
عزیزم غصه نخور بچه ها توی اون سن فقط رفتار اطرافیان رو تکرار میکنناگه میتونی ارتباطت رو با اون خانوا ...

الهی بمیرم بدا مطلومیش که اینجور شده اندازه تمام روزای قبل بودنش برا این همه درداش گریه کردمو میکنم برا روزایی که خوب میحرفید برا استرساش برا همه چیزش مادر شدن سخته

2810