تو مدفوع نوزادام ی لخته خون باریک بود با خلط بار اول قبلاً اسهال شدید داشت ک با خوردن شیرخشک ال آف خوب شد الان ببلاک ال آف میخوره ک اسهال نشه دکتر هم گفت احتمالش زیاده ب پروتیین گاو حساسیت داشته باشد امروز جمعه بود چیکار کنم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نه بیست روزشه چه شیری براش خوبه ؟ دیگه خون ندیدم بعدازظهری ک دفع داشت یعنی دوباره خون میاد
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگر خون واضح دیدی باید ببری اورژانس دکتر معاینه کنه. شیر neocadeهم هست که فقط آمینو اسیده ولی اینا واسه خونریزی میکروسکوپیه. اما بچه ات خیلی کوچیکه باید تشخیص های دیگه رد بشه. ببرش دکتر کشیک ببینه.
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷