2777
2789
عنوان

شوهرم دست شمرو از پشت بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 68 پست
آخه نصف شب بود بچه وحشت کرد

خب بکنه نترس هیچیش نمیشه ی ذره گریه میکرد اروم میشد گلوشم هیچی نبوده داشته ادا درمیورده ک انتقامشو از باباش توسط شما بگیره بچه ها خیلی باهوش تر ازاون چیزین ک فکر میکنید

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بامهریه اش خونه رهن کنه باارامش زندگی کنه

الان شوهرش میگه بفرما خانوم اینم مهریه شما تشریف ببر جدا شو🙄

حالا مهریه شو گرفت البته تو رویا

زندگیش رو چجوری بچرخونه با کدوم پول؟ 

حقیقتا پشت طلاق تباهی منتظر زن نشسته

کم پیش میاد مشکلات بعد از طلاق کمتر از زندگی متاهلی باشه

خب بکنه نترس هیچیش نمیشه ی ذره گریه میکرد اروم میشد گلوشم هیچی نبوده داشته ادا درمیورده ک انتقامشو ا ...

نمیدونم من فکر کردم داره سکته میکنه خدایی نکرده آخه بغض داشت نمیتونست گریه کنه....دخترم خیلی شیطونه البته

آخه نصف شب بود بچه وحشت کرد

کاردرستی کردی

بچه خواب بوده، توعالم دیگه بوده، پدرش هم دعوای بدی کرده بود، همسایه هاخواب بودن، نمیشدبگذارید،گریه کنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شما زیاد سخت میگیری میترسین ازتنهایی وفلان باشه بیخیال شما زندگی کنین با مجبوریت. زندگیتون اوکی

چه ربطی به سخت گیری داره

منطق دارم

زندگی الکی نیست، شوخی نیست، بایدزندکی ساخت

نمیشه فرارکرد

مگه طلاق به همین راحتی؟ 

نمیدونم من فکر کردم داره سکته میکنه خدایی نکرده آخه بغض داشت نمیتونست گریه کنه....دخترم خیلی شیطونه ...

ببین مادری درک میکنم ولی رو خودت کار کن دیگه پشتشو نگیری جلو پدرش بعدأ اصلأ هربلایی دلت خاست سر باباش دربیار ولی جلوی بچه هرگز ما همیشه از بابامون حساب بردیم همیشه احترامشو داشتیم قدرشو میدونستیم چون مامانم همیشه احترام میذاشت هیچوقت بابامون ب طرز فجیخی کتککمون میزد مامانم اصلأ دخالت نمیکرد اما بیچاره مامانم بهمون تو میگفت بابام خودشو مینداخت وسط ما هیچوقت ن از مامانمون ترسیدیم ن احترامی گذاشتیم ن قدرشو دونستیم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ببین مادری درک میکنم ولی رو خودت کار کن دیگه پشتشو نگیری جلو پدرش بعدأ اصلأ هربلایی دلت خاست سر بابا ...

کاملادرست، اقتدارپدربایدحفظ بشه

امانصف شب، بااون حال روحی بچه که پدرش واردکرده، همسایه هاخواب و..

ی چیزی بگم خدا به داد شوهرت برسه همین

چیزی نگو اصلا راجب شوهرمم نظر نده اینجا ادای روشنفکرارودرمیارین بعدتوزندگی خودتون پدرشوهرتون ودرمیارین ریپ نزن نمیخونم میسپارمت به امام رضا شفات بده

ببین مادری درک میکنم ولی رو خودت کار کن دیگه پشتشو نگیری جلو پدرش بعدأ اصلأ هربلایی دلت خاست سر بابا ...

این ک پدرنیست خانمی پدری ک ب بچه ۵ سالش بگه میندازمتبیرون دیگ نمیشه روش اسم پدر گذاشت فقط اسم پدر روشه ک اونم حرومه

2810