2777
2789
عنوان

یه پسره خیلی ذهنم درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 18 پست
اوهوم خودمم حس میکنم خواسته عرض اندام کنه خودستایی نباشه بامزه ام اینم اولین باری که دید سر لخت بودم ...

میفهمم

شما سنت کمه و خوشگلی و احتمالا اولین باره اینجوری میشی حالا فوقش دومین بار

پسرا هم میفهمم از رفتار و اینا دیگه که دختره چی تو سرشه

بعدشم عاشق این موقعیت ها هستن و خوش میگذره بهشون که فلانی عاشقم شده و اینا 

اگه فکر می‌کنی آماده نیستی ارتباطی رو شروع نکن چون احتمال ۹۰ درصد ضربه میخوری

اون ضربه ممکنه از دیدگاه من که چند سال ازت بزرگترم فقط یه تجربه اول جوونی و خیلی عادی و نوستالژی باشه ولی برای شما دردناک و عذاب آور میشه تا وقتی که از بین بره 

توصیه من به شما اینه که فکرت رو اصلا زیاد درگیر نکن و در حد یه اتفاق فان و جالب بهش نگاه کن و بخند و بگذر ببین چی پیش میاد

عاشق شدن قشنگه و هیجان انگیز و جالبه و تجربش لازمه ولی هیچی ارزش خراب شدن روزای خوش جوونی رو نداره

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
میفهممشما سنت کمه و خوشگلی و احتمالا اولین باره اینجوری میشی حالا فوقش دومین بارپسرا هم میفهمم از رف ...

ممنو از راهنمایی ات 

آره اصلا ارزشش رو نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات اتفاق افتاده یا به نظرت واقعیت داری وقتی به فکر یکی هستی بیش از حد اونم بهت فکر کنه آخه اصلا وا ...

نه عزیزم حسم اینو میگه وگرنه برام اتفاق نیفتاده

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نه عزیزم حسم اینو میگه وگرنه برام اتفاق نیفتاده

ولی فکر میکنم راست میگید آخه اون دو روز غیر عادی بهش فکر میکردم الان بهترم 

البته حس بد داشتم بهش حرصم گرفته بود 😅😬