2777
2789
عنوان

یه گروه داریم تو روبیکا

99 بازدید | 6 پست

با دخترای زیر 20🥲 هرکی دوس داشت بیاد درخواست بده لینکشو بفرستم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینجا بفرس

https://rubika.ir/joing/GGCGCGBH0PDXGXPURPZMCPNBDMJEQZGU

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

برای من بفرست

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  
برای من بفرست

https://rubika.ir/joing/GGCGCGBH0PDXGXPURPZMCPNBDMJEQZGU

اسی گروه چی هست؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤