من شوهرم خیلی خیانت کرده ولی همش انکار میکرد،دیشب خاب بود گوشیشو برداشتم دیدم یه فیلم هست تو گالریش،بادوستش زن بردن ویلا فیلم گرفته بود، بعد امروز صبح بیدارش کردم نشونش دادم گفتم این چیه،من یه روزم نمیمونم باهات،میگه اشتباه کردم غلط کردم اولین بارم بود(مطمعنم دفعه اولش نیست)توروخدا ببخش و این حرفا،میگه ابروم میره خودمو میکشم بخدا،میگه هرکاری بگی میکنم فقط ابرومو نبر.شما جاق من باشید چکار میکنید،میدونمم ذاتش خرابه درست نمیشه الانم از ترسش به التماس افتاده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من جا شما باشم ابروش میبرم و طلاق میگیرم ببین شوهرت چقدر پست و کثیفه که فیلم هم گرفته ...یعنی آخر آخرشه.. بعدش شما نمترسی ایدز و تبخال تناسلی هزار بیماری بگیری
این دیگه از خیانت رد کرده.با دوستش ی زن بردن و بعدش فیلمم گرفتن.یعنی احمقی که اصلا نشستی باهاش بحث میکنی.اون آدم اگه تا حالا مریضی نکرده واقعا معجزه بوده
بگو به یه شرطی میبخشم ببرش محضر تعهد رسمی بگیر که دفعه بعد هر گونه خیانت ازش ببینی یا دیگران ببین چه پیام چه دیداری چه هم خوابی با زن دیگه حکم طلاق جاری بشه و مهریه تمام و کمال دریافت میشه