2777
2789
عنوان

دوستان میخاسم عمل لوزه انجام بدم ی خانوم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست
اره عزیزم ۶ ساله بود چ حساسیتی

می‌دونم کیومیگی منم پارسال عمل صفراداشتم باهاشون صحبت کردم پراسترس شدم مخصوصا ک گفت تو بیمارستان خصوصی عمل کردن 

والا من پارسال تحقیق زیاد کردم راجب عمل و بیهوشی واینا هر مریضی داری قبل بیهوشی اطلاع بده من حتی اگزما و افت ناگهانی قندخونمم گفتم یادداشت کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=348891834]می‌دونم کیومیگی منم پارسال عمل صفراداشتم باهاشون صحبت کردم پراسترس شدم مخصوصا ک گفت تو بیمارستان خصو ...[/QUTE]

اره ولی بنظر من باید بچشون میبردن بیمارستان طبی کودکان 

مخصوص بچه های و دکترای عالی دارع

اصلا حرف زدن راجبش بغضیم میکنه خیلی ناراحت شدم

2805
لوزتو عمل کردی برا بینی ترست میریزه

ینی برا کسی ک چن سری عمل داشته اوکیه من الان عمم عمل بینی داشته و الان داره میره برای عمل معده 

بدنش عادت کرده ن؟

ولی منن اولین بارمه ریسک داره خیلی میترسم 

ینی برا کسی ک چن سری عمل داشته اوکیه من الان عمم عمل بینی داشته و الان داره میره برای عمل معده بدنش ...

ربطی نداره فکر کنم همه چیزاتو به دکتر بگو 

من ۷بار فتم اتاق عمل بی هوشی بی حسی ببهوش بودنو تحربه کردم  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ن عزیزم نترس خداروشکر بدنت قویه چون اینهمه عمل کردی ک خدارو هزار مرتبه شکر ک خوب بودهولی من اولین با ...

منم خیلی لاغرم وکم خونم فکر نکن ادم قویم 

خسته شدم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
2810