2777
2789
عنوان

دکتر گند زد تو پوستم

119 بازدید | 9 پست

بچه ها من همیشه این کلینیک فیشیال انجام میدم زیر نظر متخصص و دکترشون

همیشه فیشیال ها با متد کلاسیک بود 

این سری ۲ میلیون پول دادم برام تخصصی انجام بدن و اسید تراپی اینام انجام بدن

صورت ام پر از الهات قرمز شده

مثل لک ها بارداری شده

البته ۱ ساعت رسیدم خونه

خوب میشممممم یعنی؟؟؟؟؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
اسید تراپی عالیه من ۸جلیه انجام دادم پوستم ۳۰.۴۰درصد بهترشد

عزیزم توهم رسیدی خونه قرمز بود صورتت

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم راستش من انجام ندادم نمیدونم میشه بیزحمت از تجربیاتت درمورد فشیال بگی لطفا من چند روزی شده به فکرم افتاده برم فشیال ولی اطلاعی ندارم ازش نمیدونم خوبه یا نه فقط برای درمان جوش صورته ؟ من صورتم جوش نداره میخوام شفاف تر بشم

سلام عزیزم راستش من انجام ندادم نمیدونم میشه بیزحمت از تجربیاتت درمورد فشیال بگی لطفا من چند روزی شد ...

نه من اصلا جوش ندارم ولی مرتب و ماهانه میرم

منفذ ها صورتم کوچیک تر شده

پوستم مثل نوزاد نرم شده

جای جوش و لک هام کمرنگ شده

پوستم دهیدراته بود ولی الان اوکی شده

یه پوست نرمال دارم الان که عالیه انقدر که تازگی اصلا دلم نمیاد کرم پودر یا ضد افتاب های رنگی بزنم

بهترین لطفی که درحق خودم و پوست ام کردم فیشیال بود البته من روتین پوستی ام دارم که اونم کمک کرد

امیدوارم بری و لذت شو ببری

اگه حس میکنید مشکل جدی هست بنظرم به کلینیک یا دکترتون زنگ بزنید

عزیزم بعد چند ساعت اوکی شد

نه من اصلا جوش ندارم ولی مرتب و ماهانه میرممنفذ ها صورتم کوچیک تر شدهپوستم مثل نوزاد نرم شدهجای جوش ...

جانمی جان منم پس حتما میرم وای اره جای جوشام  اون لکه ها یکم رو صورتم هست تو نوجوونی خیلی جوش میزدم متاسفانه جای لک ها تا الان که 19 سالم شده مونده انشالله برم درست بشه ممنونم از راهنماییت لطف کردی