2777
2789
عنوان

ترشحات معتقدی بچه لطفاً کمکم کنید

117 بازدید | 13 پست

من یه پسر سه ساله دارم 

ده روز آنتی بیوتیک مصرف کرده کوآموکسی کلاو

بعد اون دو روز یبوست گرفت و روز سوم اسهال شد 

الان بهتر شده

شکمش شل نیست سفت هم نیست اما روی مدفوعش معذرت میخام یه مایع لزج زرد رنگ دیده میشه

شکمش خوب کار نمیکنه 

باد و نفخ داره

از نظر وضعیت عمومی خوبه نه بیحاله نه تب نه بی اشتها

آزمایش مدفوع دادم گفتن خون مخفی داره که چون رژیم غذایی رعایت نکرده و موز و گوشت خورده احتمالا برای اونه 

اما عفونت نداشت

بردمش دکتر گفت احتمال زیاد بخاطر مصرف آنتی بیوتیک بهش امپرازول و رکولیک و ساشه های پروبیوتیک داده و اینکه غذاهای ساده بخوره دو روزه داره دارو میخوره اما هیچ تغییر نکرده

کسی تجربه ای داره ؟

همراه مدفوع ترشحات لزج و زرد داره و بوی خیلی بدی میده 

پزشک تشخیص درست داده

پرز های روده بچه برای انتی بیوتیک و اسهال و یبوست از بین رقته

دارو پربیوتیک رو ب بچه بده همون ساشه ها

اگه بتونی ماست پربیوتیک هم ب بچه بدی عالیه

داروهای دکتر بسیار صحیح داده شده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشک تشخیص درست دادهپرز های روده بچه برای انتی بیوتیک و اسهال و یبوست از بین رقتهدارو پربیوتیک رو ب ...

ممنونم دارم داروها و میدم اما چندروز طول می‌کشه تا خوب بشه؟ دو روز گذشته

خیلی نگرانشم خیلی کوچیکه

یه ماهه داره داروهای جور وا جور میخوره

خدا کنه فقط زودتر خوب بشه همش فکر و خیال میکنم

😓😓😓

عزیزززززم

انشالله که هر چ‌زودتر دلبندت خوب خوب میشه

برای پسر منم دعا کن گلم ، مریضه 😭

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
😓😓😓عزیزززززمانشالله که هر چ‌زودتر دلبندت خوب خوب میشهبرای پسر منم دعا کن گلم ، مریضه 😭

ان شاالله همه بچه ها همیشه سالم باشند آدم راضیه خودش مریضیه سخت بگیره ولی بچه مریض نشه😭

همش فکر و خیال داره دیوونم می‌کنه

ان شاالله همه بچه ها همیشه سالم باشند آدم راضیه خودش مریضیه سخت بگیره ولی بچه مریض نشه😭همش فکر و خی ...

دقیقا همینطوره 

الهی آمین

پسر من ۴ سالشه ، بیماری مادرزادی داره

۴ ساله شب و روز ندارم

دقیقا همینطوره الهی آمینپسر من ۴ سالشه ، بیماری مادرزادی داره۴ ساله شب و روز ندارم

وای وای عزیزم چقدر سخت خدا خودش کمکش کنه

پسر من از نوزادی مشکل آلرژی و رفلاکس داشت اما خدارو شکر بعد یکسالگیش خوب شد اما هر چندوقت یه بار همینجوری میشه یه ماه یه ماه مریض میشه خیلی سخته واقعاً بچه آدم مریض باشه خیلی دردناکه من که از استرس انواع و اقسام مریضی‌ها رو گرفتم

دقیقا همینطوره الهی آمینپسر من ۴ سالشه ، بیماری مادرزادی داره۴ ساله شب و روز ندارم

ان شاالله به حق این شبای عزیز که شهادت حضرت رقیه است خدا خودش یه شفای خیر و لباس عافیت تن کوچولوی شما بکنه

ان شاالله به حق این شبای عزیز که شهادت حضرت رقیه است خدا خودش یه شفای خیر و لباس عافیت تن کوچولوی شم ...

فدات بشم 

ممنون بابت دعای خوبت

الهی آمین