2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمونو رام کنیم از تجربه هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 16 پست
خوب از سیاست های زننت بگو

والا کاری نداره سعی کن پشتش باشی حامیش باشی تا عزیزترین بشی براش برای من که این نتیجه داد الان از همه براش عزیزترم حتی خونوادش

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زمان نیاز دارم تا مخشو بزنم😂

پول لازم داشته باشم 

میگم اگه پول داشتی فلان چیزو خیلی خوشم اومده 

بعد اگه گفت پول ندارم منم میگم الان نمیگم که هروقت دستت پول اومد و خلاصه من یادم بره هم اون خودش بهم میگه فلان چیزو میخری

یا موقع دعوا که بیشتر سر این و اون مادرشوهر و...

گریم میگیره و میگم خجالت نمیکشی واسه خاطر دیگران باهام دعوا میکنی یا سرم داد میزنی دیگه معذرت خواهی میکنه 

و....

بنظرم شوهر هر کسی یه قلقی داره همه مردا مثل هم نیستن

بعضی سیاست ها روی همه مردا جواب میده ولی بعضی هاش نه

سعی کنید زیاد پیش شوهرتون غیبت کسیو نکنید مخصوصا خانوادش و مادرش چون درست هم بگید بازم اون حالت دفاعی داره چون مادرشه...

وقتی خسته هستن هیچی نخواید ازش غر نزنید زیاد حرف نزنید بجاش لبخند بزنید و شاد باشید جلوش

یه چیزی میخوای وقتی خسته اس و حوصله نداره شاید بگه نه نمیخرم یا نمیبرمت یا...

ولی همون چیز وقتی حالش خوبه بخوای میخره و می‌بره ...

زیاد از درد ها مریضی هاتون پیش شوهر نگید 

مثلا یکم پات درد می‌کنه نگو یکم سرت درد می‌کنه نگو 

اینجوری مریض شدنت براش عادی میشه وقتی واقعا درد زیادی داره جدی نمیگیره 

هم اینکه مردا زن شاد و پر انرژی رو خیلی دوست دارن 

بیشتر خیانت ها برا اینه که یه دختر شیطون و پر انرژی یا شادی و خنده مخ شوهرای مردم تو کوچه و خیابون میزنه و شوهرای ما جذب شیطنت و انرژی اون دختر میشن مردا هر جا شادی باشه اونجان

خوب از سیاست های زننت بگو

من خیلی اوایل با شوهرم دعوا می کردم، الان وقتی می خوام حالشو بگیرم و یه چیز مخالف میلش بگم، اول یکم ازش تعریف می کنم، حرفمو می زنم بعدم شوخی خنده رد می کنم، هم می فهمه هم دعوا نمیشه،

رام؟ مردا؟  هار نشن نخواستیم رام شن 

ا

گوش تو رَحِمِ توست، هرچه خوب و بد بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید... 

شوهر من از اول رام بود اگه تغییری تو رفتارش ببینم فقط کافیه ی بار یه نگاه معنی دار بندازم بهش تا تنظیم کارخونه بشه و دوباره رام شه 😊

گوش تو رَحِمِ توست، هرچه خوب و بد بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید...