2777
2789
عنوان

شوهر خالم‌خالمو میزنه

12 بازدید | 14 پست

خالم هروقت با شوهرش دعوا میشه  زنگ میزنه ب من دردودل میکنه 

دلمم واسش میسوزه اما کاری از دستم بر نمیاد 

میگه همش منو میزنه ۳۸سالشه خالم  

البته مقصر هم هست توکارای مردونه دخالت میکنه مثلا 

خونشو ی واحد ساخته  روش. میگه خودت کارکن کارگر نیار  یا چرا کارگر زیاد اوردی چرا حقوقشون رو اینقدر داری 

چرا شیر با این قیمت گرفتی 

هرچند ک شوهرش هم اخلاقش مثل سگه 

بنظرتون  چرا ب من میگه کل فامیلامون غم هاشدن رو زنگ میزنن ب من میگن 

حالا همین خالم اگه شاد باشه امرن اگه بهم زنگ بزنه 

البته منم گاهی اوقات ک بامادرم مشول دارم بهش زنگ میزنم دردودل میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخالت نکنه گ زر زیادی نزنهمیگن ک و ن ی که خارش میکنه خودش سفارش میکنه کرم نریزه خب

خدایی اخلاق خالم بده ی چیزی میگه اعصاب طرفو بهم میریزه بعد ساکت میشه 

دخالت نکنه گ زر زیادی نزنهمیگن ک و ن ی که خارش میکنه خودش سفارش میکنه کرم نریزه خب

کارش قبول داری بده ک ب جزییات کار شوهرش کار داره وبا اجبار میخواد حرف خودشو ب کرسی بشونه 

کارش قبول داری بده ک ب جزییات کار شوهرش کار داره وبا اجبار میخواد حرف خودشو ب کرسی بشونه

اره دیگه مردجماعت هرکار کنی مردسالاری رو دارن  بدشون میاد بهشون امر و نهی کنی اینم حتما خیلی زر زر میکنه خونشو جوش میاره اگه الکی و بی دلیل میزنه که خدا ورش داره

والا کارایی حالت میکنه منم بکنم شوهرم جرم میده

فک کن ۱۰ تومن ب شهرداری داده بودن مجوز گرفته بود  برای ۱ واحد 

خدایی مفت بود ۱۰ تومن  

بعد کاشی وکارگر وشیر آلاتم میخواست مفت در بیاد ۱واحدو با ۱۰۰تومن ۲سال پیش ساختن بازم خالم قر قر میکرد وهمش دعواشون میشد 

حتما حتما حتما بهتون پیشنهاد میکنم هم به خودتون هم اینکه شما به خالتون پیشنهاد بدید تو «دوره های استاد حسینی همسرداری مومنانه تنها مسیر آرامش» که تو ایتا با هزینه ی بسیار کم برگذار میشه حتما شرکت کنند تا زندگیشون پر از آرامش و عشق شه هر چی تو زندگیتون به آرامش رسیدید منم دعا کنید 

لینک نمیشه فرستاد ولی گوگل بزنید یا جستجو ایتا بزنید تنها مسیر آرامش حتما پیداش میکنید 

اره دیگه مردجماعت هرکار کنی مردسالاری رو دارن بدشون میاد بهشون امر و نهی کنی اینم حتما خیلی زر زر م ...

ببین بنطرم  زن اگه با زبون مرد رو پرو بال بده 

قشنگ خرش کرده میتونه ازش سواری بگیری 

ی طوری رییس نشونش بدی  حداقل ب ظاهر 

بنظرتون خالم چ کارکنه شوهرش کتکش نزنه ؟

مثل یه زن زندگی کنه. نگران پول و قسط و کارگر و غیره نباشه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!