2777
2789
عنوان

داییم هر روز زن میبره باغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8609 بازدید | 175 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که مجرد باشه حداقل 😑 

خدایا بهمون فرزند سالم و صالح بده اینجوری باعث آبروریزی نباشن

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2805
خب شاید شرایط ازدواج نداره پس چکارونه؟

دخترا شرایط ازدواج نداشته باشن باید چیکار کنن؟

هر چی میرسه بنظرت برای دختر برای پسر هم صدق میکنه!

خونش رنگین تر نیست که 

فردا ایدز زگیل و هزار و یک مریضی جنسی رو میده به دختر مردم

در من زخمی‌ست که دیگر درمانش از عهدهٔ زمان هم برنمی‌آید           لرۉاری خکم زاگٛرۉس🐥💛

(هر چی زن و دختره میبره) پول اون همه رو از کجا میاره😂😂😂

پولی که نمیبره معلوم نیست کدوم دخترای احمقیو با یه جفت دستبند و ساعتو دو تا حرف مفت دوست دارم عاشقتم میبره باغ 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب نیازطبیعی هرانسانی هست البته اگر صیغه کرده باشه ک گناهی نیس

گوه خورده نیاز انسان

چون نیازه باید شرفو زیر پا بذاره؟

نیاز داره خبررمرگش خودارضایی کنه 

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
تا اونجایی که من شنیدم گیس و گیس کشی مال دعوای زنها هست . یعنی چند تا زن میبره با هم دعواشون میشه .

نه خان دایی داره ضعیفه ها رو میزنه

موهاشو میریزه

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
2810