2777
2789

به نظرتون خودمو همسرم ميتونيم تنها بريم ميدونم قطعا سفرسختي در پيشه كسي تجربه داشته؟

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی قلو‌دارم باهاش رفتم خوب بود.اگر میتونی مدیریت کنی و همسرتم کمک می‌کنه برین اما برای داخل ماشین ...

با هواپيما ميخوام برم مشهد نميدونم چيكار كنم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
با هواپيما ميخوام برم مشهد نميدونم چيكار كنم

خب اگر همسرت کمک می‌کنه برو.کالسکه هم ببر...بنظرم سخت نیست ی خاطره میشه .حالا بستگی ب روحیه خودت و همسرت داره و اینکه بچه هات ارومن یا ن...بهرحال آدم بچه هم باهات نباشه سفر بعضی وقتا ی سختی هایی داره...من باشم میرم حتما...راستی رفتی برای شفای پسرم دعا کن اسمش رادمان و برای سلامتی دخترم ک چندماه دیگه ب دنیا میاد

خب اگر همسرت کمک می‌کنه برو.کالسکه هم ببر...بنظرم سخت نیست ی خاطره میشه .حالا بستگی ب روحیه خودت و ه ...

حتما عزيزم، خودمم ميگم يه چالشه كه خودمونو بسنجيم اخه من تو خونه هم تنها هستم كسي كمكم نيست ادمي هم هستم كه سخت نميگيرم چيزيو