2777
2789

دوستم افسردگی شدید دارع ادم خوبی و مهربونی بود

چند وقته سر چیز مزخرفی اذیتم می‌کنه 

همه تحقثزش میکنن سر قیافه و یا کلا همه چی

یه ضرب ساده رو بلد نیست

فرزند طلاق

بعدشم عذر خواهی میکنه

پدرش یه ادم بیخیال حتی ذره ای بخش ارزش قائل نیس ول کرده رفته امان خدا.خداشاهدن براش خواهری کردم من

خسته ام

دوست پنج سالمه 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامل بذار چت رو اینجور نمیشه نظر داد هرچی خواستی گذاشتی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا این حرفا رو میزنه؟ شما بهش گفتی دیوونه؟

اره 

گفتم باید درمان بشه

گفتم عادی نیسنی

بعد گفت خودتی دیونع و فلان 

منم گقتم بیشتر از بابات بهت بها دادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کامل بذار چت رو اینجور نمیشه نظر داد هرچی خواستی گذاشتی

هرچی خواستم؟ میخوای فحش هارو ببینی ؟

شوخی ندارم که من فقط نوشتم 

تو باید درمان بشی و عادی نیسنی برگشت گفت دیونه خودنی

منم گفتم بیشتر از پدرت بهت بها دادو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گفتم باید درمان بشهگفتم عادی نیسنیبعد گفت خودتی دیونع و فلان منم گقتم بیشتر از بابات بهت بها داد ...

یادت نره برری‌ باشگاهه

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن.. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هرچی خواستم؟ میخوای فحش هارو ببینی ؟شوخی ندارم که من فقط نوشتم تو باید درمان بشی و عادی نیسنی برگشت ...

نباید میگفتی بیشتر پدرت بهت بها دادم فکر می‌کنه داری تحقیرش می‌کنی و منت سرش میذاری که البته حق هم داره 

ناراحتت کردم معذرت 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نباید میگفتی بیشتر پدرت بهت بها دادم فکر می‌کنه داری تحقیرش می‌کنی و منت سرش میذاری که البته حق هم د ...

نه خواهش میکنم

عزیز ببین انگار هرچی فحش اب دار خواسته گفته 

من یدونه اونو گفتم بیین چیا گفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی باید میگفتی میخوای بری برو ب جهنم مگ نمیگی وابستم‌ نیستی خب برو چرا وایستادی‌ 

اینهمه مدت کنارت بودم همدم تنهاییات‌ حالا اینجوری میگی؟

برو و با رفتنت‌ منو خوشحال کن

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن.. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اسی باید میگفتی میخوای بری برو ب جهنم مگ نمیگی وابستم‌ نیستی خب برو چرا وایستادی‌ اینهمه مدت کنارت ب ...

البته من خودم همیشه معتقدم با حرف میشه درسا کرد ولی این رابطه از نظر من تموم شده ست...

من با دوستم دعوا کردم مقصر اون بود شروع کرد به فوش و فحاشی...

از اون روز تو سطل زباله س ت هم همین کارو بکن

نه خواهش میکنمعزیز ببین انگار هرچی فحش اب دار خواسته گفته من یدونه اونو گفتم بیین چیا گفته

ببین دوتاتون مقصر هستین اگر صادقانه بگم 

تو عذرخواهی کن و از دلش دربیار 

اگه میبینی که آدمی هست که چشم و رو نداره و خوبی هات رو وظیفه می‌دونه و آدم گستاخی هست بذاری کنار یعنی کم کم حرف زدنت و رفت و امدا رو کم کن اگر گفت چرا بگو ببین هر کس تو زندگی مشکل داره منم دوست دارم مرهم زخم کسی باشم ولی اگر بذ برداشت میشه و طرف فکر می‌کنه من ترحم میکنم دوست ندارم کسی راجبم اینطور فکر کنه بعد هم ما پنج ساله باهمیم اگر با هم صمیمی نشدیم فکر نکنم دیگه بعد ها هم صمیمی بشیم 

بهتره که عصاب هم دیگه رو خورد نکنیم توهم ک وابسته نیستی پس اذیت نمیشی تا این جا هم خوشحالم که باهات بودم ولی انگار این دوستی به ته رسیده و به جز زیر پا گذاشتن احترام همدیگه چیزی ازش نمونده ☺️