2777
2789
عنوان

متاهلا تا حالا با مادرتون قهر کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 18 پست
دعا میکنم خدا دلتون و نسبت ب هم مهربون کنه شاید چون من از هیچ وقت از مامانم تبعیض یا بدی ندیدم این ق ...

من تمام عمر و زندگیم بدی دیدم ازش هرجا منفعتش بود مهربون بود هروقت نبود بی اعصاب و کم طاقت 

واقعا یک مادر اینطوره؟ این چه مادریه آخه

جان جانانم💗💕

من تمام عمر و زندگیم بدی دیدم ازش هرجا منفعتش بود مهربون بود هروقت نبود بی اعصاب و کم طاقت واقعا یک ...

ن عزیزم مادر اونجوری نیست 

مامانم دلش پر میزد وقتی پنج دیقه دیر میکردم 

گشنه میموند وقتی گشنه بودم 

هر چی خواستم برام مهیا میکرد از خودش میزد تا من ب خواستم برسم 

الهی بگردم حتی اون روزای اخرم همه فکرش ب این بود من بیمارستان اذیت نشم پیشش میمونم مامانم بود خاهرم بود پدرم بود برادرم بود رفیقم بود همه زندگیم بود همه زندگیم جلو چشمام پر پر شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم مادر اونجوری نیست مامانم دلش پر میزد وقتی پنج دیقه دیر میکردم گشنه میموند وقتی گشنه بودم هر ...

عزیزم خدا رحمتش کنه غصه نخور مرگ واسه همه مون هست جزلاینفک زندگیه

البته همین الان فقط جسمش نیست مطمین باش میبینتت و حتی حرفاتو یکی یکی میفهمه همیشه شاد باش تا روحش تو آرامش باشه براش قران بخون صلوات و فاتحه براش بفرست منم فرستادم💔💋

جان جانانم💗💕

من تمام عمر و زندگیم بدی دیدم ازش هرجا منفعتش بود مهربون بود هروقت نبود بی اعصاب و کم طاقت واقعا یک ...

ن عزیزم مادر اونجوری نیست 

مامانم دلش پر میزد وقتی پنج دیقه دیر میکردم 

گشنه میموند وقتی گشنه بودم 

هر چی خواستم برام مهیا میکرد از خودش میزد تا من ب خواستم برسم 

الهی بگردم حتی اون روزای اخرم همه فکرش ب این بود من بیمارستان اذیت نشم پیشش میمونم مامانم بود خاهرم بود پدرم بود برادرم بود رفیقم بود همه زندگیم بود همه زندگیم جلو چشمام پر پر شد