2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جون شکرت ، بانو خانم و آقای بابای پسرم خیلی خوشحال شدم ، کارتون بی نظیر بود آقای بابای پسری ، شما تمام تلاش خودتون رو برای بدست آوردن دل بانو خانم کردین . چند روز بود به خاطر مریضی خودم و پسرم خونه نبودم و نمی تونستم ببینم حالتون خوبه یا نه ، الان که اومدم و دیدم که برای بهتر شدن رابطه تون دارین تلاش میکنید خیلی متاثر شدم و بغضم ترکید . امیدوارم همیشه و تو هر شرایطی شاد باشین .بانو عزیزم نگران نباش گذشت زمان شکستگی دل مهربونت رو ترمیم میکنه .
صاحب اراده فقط پیش مرگ زانو میزند؛آن هم در تمام عمر یک بار بیشتر نیست!
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جون شکرت ، بانو خانم و آقای بابای پسری خیلی خوشحال شدم ، کارتون بی نظیر بود آقای بابای پسری ، شما تمام تلاش خودتون رو برای بدست آوردن دل بانو خانم کردین . چند روز بود به خاطر مریضی خودم و پسرم خونه نبودم و نمی تونستم ببینم حالتون خوبه یا نه ، الان که اومدم و دیدم که برای بهتر شدن رابطه تون دارین تلاش میکنید خیلی متاثر شدم و بغضم ترکید . امیدوارم همیشه و تو هر شرایطی شاد باشین .بانو عزیزم نگران نباش گذشت زمان شکستگی دل مهربونت رو ترمیم میکنه .
suri جون عزیزم به خدا دل به دل راه داره منم تعجب می کردم که خبری از شما نیست و دیشب فکر میکردم ایمیل بفرستم و شما رو از نگرانی دربیارم فدات عزیزم یکم احساس می کنم هیچی دیگه خوشحالم نمی کنه
بانو جان اره خانمی 1 سال میرم پیشش جوانه 40 حدودا خیلی ازش راضیم راه کارهای عملی میده صبر داشته باش ادم از یه بحران که میگذره همش میترسه اگه برگرده همه چی مثل قبل میشه اگه تغییر نکرد چیزی اون وقت باید چی کار کرد و.................. اما باید ریسک کرد امیدوارم همه تردید هات با محبت هایی که شوهرت بهت میکنه از بین بره
هوای پاک حق مسلم ماست می خواهیم زنده بمانیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
مرسی گلم هر دو مون کمی خوب شدیم من خیلی به پسرم وابسته ام ، من کاملا احساست رو درک میکنم ولی یه لبخند کوجولوی پسرت یک دنیا شادی برات میاره ، بعضی وقتها یه چیز خیلی کوچیک احساس خوشحالی بزرگ به ادم میده
جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی؟ خیلی خیلی خوشحالم بانو خانم ، همه جای خونتون رو محکم بغل کنید و گرمای رفته یک خانم مهربون رو دوباره برگردونید .تبریک میگم از صمیم قلب . فرهین ناز و باهوش رو از طرف من بوس کنین ، عکس الان فرهین رو هم تو وبلاگش بذارین خیلی پسر ناز و بانمکیه ماشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالله