2777
2789
آقای دکتر اگر علت حذف تایپک بانو ، یکسان بودن کاربر فر.... ن و بانو بوده ، این که مشکلی نداشت بانو که خودشون تو پستشون ذکر کرده بودند خودشون ویرایش کردند . ولی اگر علت حذف تایپک یکسان بودن IP کامیپیوتر بانو و بابای پسری بوده خوب این که کاملا معلومه اینها زن و شوهر بودند و بدیهیه که ای پیشون یکی باشد . مگر اینکه یه موردی بوده برای علت حذف ولی تا اونجایی که من دنبال میکردم ( تا دیشب ) هیچ موردی دال بر منطقی بودن حذف تایپکندیدم . شما اگر صلاح دونستین توضیح دهید . ممنون میشم
صاحب اراده فقط پیش مرگ زانو میزند؛آن هم در تمام عمر یک بار بیشتر نیست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جناب آقای دکتر علاءادینی تشکر که مشکل از طرف شما ایجاد نشده البته با نظر شما در مورد مشکلات خصوصی یکم تفاوت نظر دارم و اونم اینکه زمانی که یک مشکل به 110 و دادگاه، پاسگاه، وکیل و ... می رسه دیگه خصوصی نیست.

من از همه دوستانی که در این مدت همدردی کردن و نظر دادن، کمال تشکر را دارم اگر تاپیک توسط بانو حذف شده پس باید به ایشان احترام بگذاریم و دیگه در مورد تاپیک حرف نزنیم. بنده هم قول می دم اتفاقات پیش آمده را برای خارج کردن از نگرانی شما دوستان عزیز در این تاپیک یا در تاپیک دیگر بازگو کنم.
برای پسرم دعا کنید.
سلام ، می تونید پروفایل تون رو ویرایش کنید و جنسیت خودتون رو زن انتخاب کنید . اینطوری جلوه بدی داره .
معذرت میخوام عمدی نبود منظورم این بود که مرد انتخاب کنید . اشتباهی پست گذاشتم " سلام ، می تونید پروفایل تون رو ویرایش کنید و جنسیت خودتون رو زن انتخاب کنید . اینطوری جلوه بدی داره . "
سلام به همه دوستان
باید عرض کنم 15 دقیقه پیش بانو اومد و پسری رو برد نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت ولی خیلی دلتنگش شدم جاش خیلی خالی آخه میدونین اومده بود کنار من خوابیده بود. و یه چیز دیگه فکر کنم میدونست مامانش می خواد بیاد دنبالش چون جمعه برده بودمش حموم و همیشه جمعه ها رو میریم حموم نمی دونم امروز برای اولین بار گیر داد که دوباره بریم حموم و منم بردمش. یک شلوار بنفش داره که خودش خریده خیلیم دوسش داره از حموم که در اومد من یک شلوار زرد پشوندمش شب که می خواست بخوابه خودش شلوارش و در آورد گفتم بابا چیکار میکنی گفت می خوام شلوار بنفشم و بپوشم منم کمکش کردم تا پوشید.
کوچولوی من خیلی دوست دارم. با مامان خوش باشین حتما بهت سر می زنم عزیزم.