2777
2789
عنوان

شوهرم باز داره برمیگرده به همون محله ای ک بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 43 پست
عزیزم این چه راه حلیه آخه

بنظرم بهترین راه اینجا خیلی تز خانما گفتن با این طلسم شوهرشون از خانمی ک باهاش رابطه داشته جدا کردن 

وقتی این خانم ن میتونه مدرک گیر بیاره ،ن میتونه طلاق بگیره و فقط میدونه شوهرش هر روز برا دیدن زنه میره اپن خیابون و میشه تو خونه زار میزنع چکار میتونه جژ این ک کاری کنه وشهرش نفرت پیدا کنه از یارو

نمیشه مستقیم بهش بگی 

اونجا خانم فلانی هست و حرف پشت سرش هست من دوست ندارم بریم اون محل 

بگو خیلیا میگن با شوهرشون هست ،ی خانومی میگفت با شوهرش ارتباط داشته چند ساله داره درمان میشه ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون هر چقدر هم باهوش باشه تو باید سستش کنییعنی تو توانایی اینو نداری ببین نمیدونم در چه سطحی هستین ش ...

چه ربطی داره ؟ چرا زن علیه زن هستی 

تا میگن خیانت میگین زن کم گذاشته 

طرف ذاتش خرابه هرز میپره من کم گذاشتم ؟

مرد اگه متعهد باشه هیچ هرزه ای نمیتونه اونو از زنش بگیره

البته ولی یوسف  که پیامبر خدا بود در قران امده که پروردگارا اگر کمک تو نبود از گمراهان بودم در مقابل وسوسه شیطان  ماجرای  زلیخا دیگه وضع شوهرهای ما که معلومه دیگه 

چه ربطی داره ؟ چرا زن علیه زن هستی تا میگن خیانت میگین زن کم گذاشته طرف ذاتش خرابه هرز میپره من کم گ ...

عزیزم ناراحت نشو گاهی ما برای حل مشکلتون باید در وجود خودمون یه نگاهی بندازیم

من از این لحاظ گفتم

اگر ذات کسی بد باشه هیچ وقت درست نمیشه

من بالا هم عرض کردم نمیدونم در چه سطحی هستی 

بعد این حرف کم گذاشتی رو گفتم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

اون هر چقدر هم باهوش باشه تو باید سستش کنییعنی تو توانایی اینو نداری ببین نمیدونم در چه سطحی هستین ش ...

تو چرا هی زن هارو میکوبی؟ یعنی چی کم‌گذاشتی مگه عروسکه که همیشه در دسترس باشه چقدر حقیری 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه همسرم اونجوری که باید نبود برام سره مسائلی خیلی اذیتم کرد گاهی دلم برای دخترم میسوزه دنیا رو ندیده پدرش باهاش بد تا کرده ولی به خدا امید دارم که بعد دیدن چهرش مهرش به دلش بشینه    خودم تنهایی با دخترم حرف میزنم از باباش تعریف میکنم و قصه میگم که بدونه من و داره تا زنده ام نمی زارم آب تو دلش تکون بخوره عین مادر خودم که هم برام پدر بود هم مادر تا اینجا خیلی سختی کشیدم تمام سنوگرافی ها و آزمایش هام و با همراه همیشگیم #مادرم رفتم همسرم پیشم نبود چون خودش رغبتی نشون نمی‌داد     دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

نه بخدا هیچ دوستی ندارم یعنی هیچکسو برام نزاشت اجازه نمیداد با هیچکس ارتباط داشته باشم

عزیزم متاسفم واقعا

سعی کن با یک نفر دوست شی حداقل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

تو چرا هی زن هارو میکوبی؟ یعنی چی کم‌گذاشتی مگه عروسکه که همیشه در دسترس باشه چقدر حقیری

عزیز دلم زود قضاوت کردن کار قشنگی نیس

اگه پیام رو کامل خونده باشی

من گفتم بهشون نمیدونم در چه سطحی هستین

شاید شما کم گذاشتن

خیلی مواقع مشکل از ماست خیلی وقتا هم مشکل از طرف مقابل

شما هم زود جبهه نگیرین من خودم درک  دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور مدرک بگیرم خیلی قحاره شوهرم مدام ماشینش و گوشیش میگردم ولی هیچی پیدا نمیکنم تایم کمی خونه هست ش ...

داداش دایی یکی که دلسوزت باشه بگو دنبالش باشن مدرک جمع کن فقط خودتو به بی خبری بزن 

طلسم واسه خودم بد میشه هر کی بگیره زندگیش نابود میشه

وا کی گفته 😑

عزیز جان اون برا زمانیه ک بخوای برای حرامی استفاده کنی مثلا وقتی یه دختر مجرد یا پسر مجرد برای طرف مقابل بگیرن ک مثلا بختش ببندن یا مثلا یه پسر عاشق یه دختره میخواد بکیذه یکی دیگه میخوادش میره دعا میگیرع ک مهر اینا از دل هم بره این عواقب داره و کائنات نتیجه برعکسش میده اما تویی ک میدونی شوهرت داره راه حرام‌میره و داره زندگیت خراب میکنه بخاطر یه زن فاسدع تنها راهش همینه