2777
2789
عنوان

شوهرم باز داره برمیگرده به همون محله ای ک بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 43 پست
متاسفانه متعهد نیست خیلی پسته و کلا نم پس نمی‌ده نمیتونم مدرک بگیرم

مدرک برای دادگاه یا به خودت ثابت کنی؟

اگه به خودت فقط میخوای ثابت کمی که گوشی دوم خودش مدرکه

بچه دارین؟ چند سالتونه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور مدرک بگیرم خیلی قحاره شوهرم مدام ماشینش و گوشیش میگردم ولی هیچی پیدا نمیکنم تایم کمی خونه هست ش ...

عزیزم تو یه زنی  و باید شوهرت رو خوب بشناسی

سعی کن هر روز غذای خوب رسیدگی زیاد براش  بهترین لباس ها رو بپوش باهاش رابطه  برقرار  کن سر رابطه  ببین چجوریه  خیلی بهش توجه کن اگه خواست با اون زن باشه

مشخص میشه میلی به تو نداره

بعدش بچه هات بده به خواهرت یا مامانت بگو میخوای بری دکتری چیزی

بیفت دنبالش

اگه خودت پیگیر نباشی  از کسی کاری بر نمیاد 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

عزیزم تو یه زنی و باید شوهرت رو خوب بشناسیسعی کن هر روز غذای خوب رسیدگی زیاد براش بهترین لباس ها ر ...

رابطه داره باهام 

ولی مودیه کلا ی روز خوب ی روز بد 

کلا دروغ زیاد میگه 

مشکلم همینه که هیچکسسس نیست دو دقیقه بچمو بگیره من بیوفته دنبالش بخت سیاهم 

نه میخام آبروشونو ببرم آره ی دختر دارم ۲۶

سعی کن اول رو قدرت خودت کار کنی که بعدا اگر رو شد بتونی از زندگی بیای بیرون 

هرچقدر اعصاب خودتو خورد کنی اون اخرش کار خودش رو میکنه ولی نهایتا ماه پشت ابر نمیمونه 

از خدا بخواه به وقتش دست شوهرت برات رو میشه حالا چه این زن چه یکی دیگه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

یه مشت هرزه ان 

بخدا باورت نمیشه 

یکیو میشناسم به شوهرش خیانت میکرد باهاش کات کردم زنیکه کثیف 

شوهرش هیچی کم نمیزاشت 

چقد طلا ،چقد مال و اموال به زنه لاشیش داده بود 

رو در رو  بهم گفت خیانت فقط متاهل با متاهل درسته 

چون از هم دیگه اتو دارن 

و خیلیا مخصوصا مردای هرزه بخاطر تهدید میمونن با اون هرزه ی خراب 

اقا مرگ یه بار شیون یه بار بزار بگه 

یا بازنت  طلاق میگیری یا ادامه میدی و دست از هرزه بودن

بردار

یکی از همین هرزه ها لوندی میکرد برا شوهرم دمشو چیدم ۴ روز پیش ،شوهرم نمیخواست بگه 

میدونم شوهرم ادمی نیست که زندگیشو خراب کنه 

زنیکه  پر  رو  میخواست تو زندگیم باشه گفتم برو با شوهرای فامیلت باش ، برو اصلا با پدرت باش وقتی هرزه ای و دنبال تنوعی 

از کارش اخراج شد هیچ 

بعدم  رفتم به شوهرش گفتم 

مرده هنگ کرده بود 

برامم مهم نبود چه بلایی سرش میومد 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
چطوری دنبالش باشم ؟

یه روز که خواست بره اونور کاریش نداشته باش 

بار دوم برو دنبالش 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
میگه برا کار میرم مغازه دوستم واقعا هم می‌ره اونجا ولی بیشتر میخاد ژنه رو ببینه خب من اینو چطور ثابت ...

اها خب میره ببینه نمیره باهاش رابطه داشته باشه ک ،وقتی دیدی باهاش حرف زد ،یا رفت خونش اون موقع الکی حال خودت رو خراب کن الان وسواس فکری گرفتی

متاسفانه متعهد نیست خیلی پسته و کلا نم پس نمی‌ده نمیتونم مدرک بگیرم

اون هر چقدر هم باهوش باشه تو باید سستش کنی

یعنی تو توانایی اینو نداری ببین نمیدونم در چه سطحی هستین 

شوهرت اگه با زن دیگه رابطه  برقرار  کرده تو براش کم گذاشتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

رابطه داره باهام ولی مودیه کلا ی روز خوب ی روز بد کلا دروغ زیاد میگه مشکلم همینه که هیچکسسس نیست دو ...

بزارش مهد کودک دوستی چیزی نداری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان یکاری میتونی بکنی اینم اینه ک یه طلسم نفرت بین این دو نفر بگیری که شوهرت ازش بدش بیاد و سمتش نر ...

عزیزم این چه راه حلیه آخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40