2777
2789

میخوان تاثیر معدلو بردارن؟ 

کاش میشد کل شرایط ورود ب دانشگاه ها معدل باشه ، باورت نمیشه یکی هیچی نخونده کنکورو شانسی زده دانشگاه دولتی اورده یکی مث اسب خونده ولی به خاطر استرس زیاد یا بلد نبودن فنون تست زدن ب حقش نرسیده . برای امتحان نهایی یک ماه استرس و سختی کشیدیم ولی در عوض خودمون میدونیم نمره ای رو گرفتیم که واقعا لیاقتشو داشتیم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که تصویب نشده اصن ولی چرا بده بیشتریا مه میخوان کنکور برداشته شه

چرا برداشته بشه ؟😂اصلا نمیتونن بردارن کنکور رو ...بیشتریا کیان اصلا ؟

خیلی عدالت هست الان مسیر نهاییشون ؟

برای رشته های تاپ هیچوقت برداشته نمیشه کنکور ،هیچوقت !

من خودمم سالی قبول شدم که قطعی شد ولی نبود خیلی بهتر بود ،خییییلییی 

🤍🩶🖤

به نظرم برداشته نمیشه!

خودتون حس کنید قضاوت کنید بین اونی که سر کنکور استرس میگیره! سه سال نهایی خونده نابود شده! معدل خوبی گرفته 

با اونی که داره الکی میاد بالا! حسی رفته سوالاشو زده! البته این واسه تجربی خیلیییی احتمالش کمتره

میخوان تاثیر معدلو بردارن؟ کاش میشد کل شرایط ورود ب دانشگاه ها معدل باشه ، باورت نمیشه یکی هیچی نخون ...

همون امتحانای دانشگاه هم یه سریاش تستیه 😅برای ما که به جز بیشتر دروس معارف همه تستی !

یه فلسفه ای هست پشت مسائل دیگه ...

شما بیای رشته های علوم پزشکی مثلا پزشکی علوم پایه ات تستیه ،پره اینترنیت امتحان تستیه ،دستیاریت تستیه ...دیگه همینه ! اتفاقا کنکور یه سد آسون و کوچیکه ...

🤍🩶🖤
همون امتحانای دانشگاه هم یه سریاش تستیه 😅برای ما که به جز بیشتر دروس معارف همه تستی !یه فلسفه ای هس ...

من با تست مخالف نیستم ، قطعا امتحانای دانشگاهی که تکلیفت مشخص شده و میدونی با خودت چند چندی خیلی استرسش کم تر و بی عدالتیش هم کم تره . بحث ایندست . شروع رو درست بریم که حداقل ایندمون ب خطر نیوفته باقیش دیگه اشیه که خودمون پختیم اصلا امتحان الهی بگیرن ،قطعا اوضاع خیلی بهتره

قابل توجه دوستان 

هیچکس هیچکس هیچکس

شانسی دانشگاه قبول نمیشه 

هی اینو نگید 

مگه میشه با ده بیست سی چهل کنکور قبول شد 

مگه میشه رو هوا تستارو بزنی بعد کنکور قبول شی 

یه چیزی بگید بگنجه 

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید
من با تست مخالف نیستم ، قطعا امتحانای دانشگاهی که تکلیفت مشخص شده و میدونی با خودت چند چندی خیلی است ...

اینجوریا هم نیست در کل 

ولی همون قدر که بی عدالتیش کمتره کنکورم نسبت به نهایی با وجود ظلماش ،بی عدالتیش کمتره !سلیقه ای تصحیح کردن برگه ها ،تقلبی که خودم با دو تا چشمام دیدم اون زمانی که مهم نبود 😅و ... اتفاقا اوج بی عدالتیه !

🤍🩶🖤