کاش میشد کل شرایط ورود ب دانشگاه ها معدل باشه ، باورت نمیشه یکی هیچی نخونده کنکورو شانسی زده دانشگاه دولتی اورده یکی مث اسب خونده ولی به خاطر استرس زیاد یا بلد نبودن فنون تست زدن ب حقش نرسیده . برای امتحان نهایی یک ماه استرس و سختی کشیدیم ولی در عوض خودمون میدونیم نمره ای رو گرفتیم که واقعا لیاقتشو داشتیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان جواب کنکور اومده؟ برای ما فقط یه رتبه رو اعلام میکردن. الان یه بار تراز یه بار درصد یه بار رتبه. پیچیده شده. یعنی الان کنکوریا متوجه میشن که قبول شدن یا نه؟
میخوان تاثیر معدلو بردارن؟ کاش میشد کل شرایط ورود ب دانشگاه ها معدل باشه ، باورت نمیشه یکی هیچی نخون ...
همون امتحانای دانشگاه هم یه سریاش تستیه 😅برای ما که به جز بیشتر دروس معارف همه تستی !
یه فلسفه ای هست پشت مسائل دیگه ...
شما بیای رشته های علوم پزشکی مثلا پزشکی علوم پایه ات تستیه ،پره اینترنیت امتحان تستیه ،دستیاریت تستیه ...دیگه همینه ! اتفاقا کنکور یه سد آسون و کوچیکه ...
همون امتحانای دانشگاه هم یه سریاش تستیه 😅برای ما که به جز بیشتر دروس معارف همه تستی !یه فلسفه ای هس ...
من با تست مخالف نیستم ، قطعا امتحانای دانشگاهی که تکلیفت مشخص شده و میدونی با خودت چند چندی خیلی استرسش کم تر و بی عدالتیش هم کم تره . بحث ایندست . شروع رو درست بریم که حداقل ایندمون ب خطر نیوفته باقیش دیگه اشیه که خودمون پختیم اصلا امتحان الهی بگیرن ،قطعا اوضاع خیلی بهتره
من با تست مخالف نیستم ، قطعا امتحانای دانشگاهی که تکلیفت مشخص شده و میدونی با خودت چند چندی خیلی است ...
اینجوریا هم نیست در کل
ولی همون قدر که بی عدالتیش کمتره کنکورم نسبت به نهایی با وجود ظلماش ،بی عدالتیش کمتره !سلیقه ای تصحیح کردن برگه ها ،تقلبی که خودم با دو تا چشمام دیدم اون زمانی که مهم نبود 😅و ... اتفاقا اوج بی عدالتیه !