2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

1107 بازدید | 82 پست

خانما خواهش نظر بدین 

میخام نشون شوهرم بدم نظراتو...

تو رو خدا نترکونید ....

پسر خواهرشوهرم وقتی ۶سالش بود دخترمو برده بود اتاق کلا شلوارشو دراورده بود دراز کشیده بود...شوهرم دید فقط رفت به مادرش گوشزد کرد اونم اصلا براش مهم نبود...همش میخواست دخترمو تنهای گیر بیاره...مثل یکبار غافل شدم دخترم به شکم دراز کشیده بود اومده بخواب روش که رسیدم...سریع فرار کرد...حتی باعث شد دخترم خود ارضایی کنه دوسال شد تا از سرش رفت...نزدیک ۳سال اونجا خیلی کم رفتم اگه هم میرفتم زود میومدیم...چند روز پیش پسر خواهرشوهرم الان۹سالش به دخترم گفته اونجا آقاها میدونی این شکلیه...داشت تو خونه با گوشی سرچ می‌کرد بازی زن وشوهری دخترم هم کنارش بود شوهرم فهمید یه پشت کله ای  بهش زد  اونم خودش رو خیس کرد؟..مادرشوهرم اومد بندازه گردن دخترم منم اومد دفاع کردم از دخترم...داشت دروع میگف دخترت داشت به پسره یاد میداد بچه از کجا بدنیا میاد به درون...از دخترم دفاع کردم این مادرشوهر چنان قشقرقی به پا کرد که نمیدونی...هر چی رسید بهم گفت..شوهرم می ه تقصیر خودت بود تو روش واستادی....مادرم ناراحت شد..جالبه شوهرم بهشون بخاطر پسرشون گفته بود باهاش دعوا کنید...اونا هم گفته بودن جونا همه از این کارا میکنن اینم دوس داره 

تو هواست به دخترت باشه....الان بعد از گذشت چند وقت شوهرم میگه اون بچه بوده از روی بچگی اینکار رو کرده...

😱😱😱اتفاقا باید بگی بچه‌هاتون رو درست تربیت کنید

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ب نظرم راست گفته تقصیر توه چرا مواظب نیستی بچتو پیش اینجور آدما میزاری یا با این جور آدمایی رفتو آمد داری

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

تنها راهش کم کردن روابطه به نظرم چون کار اشتباه رو قبول ندارن  

البته بازم خودتون میدونید این نظر مکه

و اینکه واقعا مراقب بچه هاتون باشید چه دختر چه پسر

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
2810