2777
2789
عنوان

دعا طلسم سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 40 پست
چطور باید طلسم رو باطل کنیم؟

من یه روز همراه خالم پیش یه دعانویس یا سید  نمی دونم  چی بهش می گن رفتیم خلاصه اون باطل کرد بعد رقیه شرعی خوند به طور غیر ارادی سرم تکون می خورد 😬به دلیل سحر چند جلسه رفتم تا تموم شد 🤦

بعد ۲۰ سالمه اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتم می گفتم امکان ندارد تا خودم گرفتارش شدم 😁

رقیه شرعی در یوت یوب بنویس رفع سحر سحرت باطل میشه ولی مشکل اینجاس اگه سحر بودی شاید مثل من دست پا سر غیر ارادی تکون بخوره کسی کنارت نباشه و از علم غیب ندونه نمیشه شاید خطر  ناک باشه 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روز همراه خالم پیش یه دعانویس یا سید نمی دونم چی بهش می گن رفتیم خلاصه اون باطل کرد بعد رقیه ...

خب منم میگم شماره ای چیزی از یه دعا نویس خبره نداری

چون من مطمئنم یکی طلسم کرده 

نمیدونی دو سه ساله چی کشیدیم

فدات شممن آیت الکرسی خوندم فقط برام سواله چرا انسانها اسم روی نماز حضرت فاطمه زهرا رو گذاشتن نماز با ...

راستش منم فقط اسم نمازشو شنیدم

از جنبه مذهبی نرفتم راجبش مطالعه کنم

دقیقا همین چیزی که شما میگی رو‌منم شنیدم

شاید برای برون ریزیه

یعنی انرژی های منفی ازت دور میشن

نمیدونم

بهتره بری راجبش از آدمی که علم شو داره بپرسی اون بیشنر میتونه کمکت کنه

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
یجوری توضیح دادی فکر کردم خوندی؟کی گفته !کجا نوشته وسطش حالت بد بشه داره تاثثیر میکنه؟بعد اصلا این ن ...

با من جنگ داری دوست عزیز؟🙄

من راجب نماز توضیحی ندادم

راجب برون ریزی توضیح دادم

کسی که دچار طلسم و چشم زخم و اینا باشه

بعد از خوندن دعا دچار برون ریزی میشه

ممکنه حالش بد شه

و همه اینا برون ریزیه یعنی داره انرژی های منفی از بدنت خارج میشه

همون اول هم گفتم

دعایی که منبع موثق داشته باشه

ایشونم گفتن این نماز تو مفاتیح هست

پس نمازش منبعش مطمئنه

من یادم نمیاد شما رو به خوندن این نماز تشویق کرده باشم

که با این لحن حرف میزنید

میشه خیلی دوستانه هم حرف زد

دیگه شما از هر کسی بپرسی برای طلسم اگر دعایی بخونیم

آیا ممکنه حالمون بد شه

میگه آره برون ریزی میکنی

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
با من جنگ داری دوست عزیز؟🙄من راجب نماز توضیحی ندادمراجب برون ریزی توضیح دادمکسی که دچار طلسم و چشم ...

مگه شما صدای متن من رو میشنوید؟

من با هیچ لحنی صحبت نکردم 

جز پرسش گرانه!!!)

این نماز هم در مفاتیح هست ولی اصلا نوشته برا بطلان سحر 

نوشته حاجت