2777
2789
عنوان

ختنه کردن بچه ی 9 ماهه 😰😰😰😰

269 بازدید | 30 پست

توروخدا بیاین بگین فقط کسایی ک بچشون 9ماهگی یا10ماهگی ختنه کردن بگید درد داشتن؟ خیلی اذیت شدن؟ چیکارکردید برای کمتر اذیت شدن بچتون؟ پوشک سایز بزرگش کردید یا کلا پوشک نکردید؟ سنتی یاحلقه؟ وای دارم دیوونه میشم

دکتر گفت الان دیرهم شده و سنش ب حلقه نمیخوره سنتی ختنه ش کن

خواهشا بهم از حس و حال بچتون بگید تو اون دوران😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای حلقه که الان دیر نیست

من یک ماهگی پسرم را ختنه کردم

قبل دکتر بهت میگه که بهش استامینوفن بدی تا کمتر درد بکشه 

الان هوا خوبه سعی کن باز بذاریش

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خوب چرا کوچولوتر بود انجام ندادین

یماهگیش بردم پیش دکتر خووووووب مثلا تو کرج(نمیشه اسمشو بگم همه میگفتن فقط اون) 

گفت زوده برو دوسه ماهگی 

سه ماهگی بردم گفت هنوزم زوده بزار دو سالش بشه

الان حس میکنم سوزش ادرار داره ازمایش داده اما پیش یه دکتر دیگه بردمش میگن هرچه سریعتر انجام بده

یکی گفت حلقه

یکی گفت حلقه دیگه الان دیره زجر میکشه سنتی انجام بده

نمیدونم چیکارکنم

نه ماهگی بازهم بهتره.کمتر می‌فهمه.هرچی بمونی بیشتر می‌فهمه و بدتره.بعد ختنه نزار پاشو زیاد تکون بده.بهتره گهواره بخوابه و بتونی پاشو ببندی تو گهواره در طول روز بیشتر همونجا بمونه زیاد نتونه تکون بده.پوشک سایز بزرگتر بگیر و زود بزود عوض کن.بدون پوشک نزار همش پوشک بگیر.شست وشو هم مشکلی نداره چند بار در روز هم با شامپو بچه بشور 

عزیزم اگه ممکن صبر کن بزرگ تر بشه من پسرمو پنج سالگی بردم بله درد داشت .ولی خورش میدونست که باید ختنه کنه بعداشم، کلی براش کادو گرفتیم .به نظرمن  ززیر پنج سال حوب نیست

دیگه به نظرم بذار بزرگ شه الان موقع بدی هست نمیشه نگهش داشت یجا یا میخوره اینور اونور

اخه وقتیکه ادرار میکنه از خودش یه صدایی در میاره انگار دردداره مث ناله کردن حس میکنم اذیته

گفتم ازمایش بگیرم ازش اگه سوزش یا عفونت ادرار داشت ک اول درمانش کنم اگه نه ختنه ش کنم.... 

پسرمو یکسال و چهارماهگی ختنه کردیم حلقه ای.خیلییییییییی اذیت شد هم خودش هم من وای خیلی بد بود خیلی

وای خدای من...  حتی فکر کردن بهشم حالمو بد میکنه

ای کاش منم نوزادیش ختنه ش میکردم