2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم و دادم ناراحت شد

585 بازدید | 44 پست

مادرشوهرم یه اخلاقی داره هر وقت میاد خونه ما توقع داره جاریم و هم دعوت کنم حالا جاریم از اون آدمایی هست که فقط خونه مردم دوست داره بخوره مهمون دوست نداره به قول خودش یه بار مادرشوهر ناخونده رفته خونشون یه جوری رفتار کرده که شده بار آخرش از اونایی که مهمون و تحویل می‌گیره ولی پشت سر مهمون هی میگه فلانی اومد خونمون خورد فلانی بهم ریخت فلانی زیاد خورد من از اون دیر تر ازدواج کردم دو سال نیم اما اون بیشتر اومده خونمون چند بار گفتم مادرشوهرم دوست ندارم نگو امشب باز خونه ما بودن گفت پیام بده بیاد گفتم نه مگه من چند بار رفتم خونه اون قبلش هم باز گفت بهش گفتم آخر شب بیاد گفتم حالا اونا یه بار دیگه به شوهرم گفتم به مامانت بگو نگه به اونا کفت نمیگم منم الان با شوهرم قهرم تا آخر مهمونی مادرشوهرم سرحال نبود خب نباشه مگه چند بار به آدم به چیزی و میگن؟ دو روز دیگه زایمان می‌کنم توقع داره هم خودش باشه هم عروسش من عقد کرده بودم کلا یه وعده پاگشا خونه جاریم رفتم هی میشینه میگه چک داریم پول نداریم مواد غذایی نداریم ولی خوب لباس میخره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان جلوشونو بگیری پررو نمیشن کار خوبی کردی. حالا مادرشوهر من دم زایمانم بود اومد خونه ما خودش زنگ زد دخترشو دعوت کرد بااون حالم . ولشون کن ناراحت شده ک شده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من موندم چرا مادر شوهرا عروسایی که تحویل نمیگیرتشونو بیشتر دوست دارن یکی منو توجیح کنه تو رو خدا از بس سر این موضوع حرص خوردم زخم معده گرفتم 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

خوب کاری کردی ...این مادرشوهرها بالاخره یه روز میفهمن چقدر نادونن ...

بچها عجیب نیست هرکی هر خصوصیت بدی میگه تو وجود مادرشوهر منم هست و من همه جا میگم مادر شوهرم خدایی خوبه؟؟؟؟🤔😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین تو کار درست رو کردی بهتر که نگفتی بش ما بهش میگیم دوری و دوست و اینکه به مادر شوهرت جواب دادی جوری که حالا بی احترامی مستقیم هم نشه خوب کردی دو روز دیگه بچت ب دنیا میاد میخواد تو زندگی اونم دخالت کنه نمیشه که ولی سیاست داشته باش با زبون نرم بگو و با پنبه سر ببر ببین اون چیکار کرده که انقدر عزیز شده