2777
2789

سزارین سوم هستم،امروز دخترم هفده روزه شد و مادرم امشب رفت

کمی سخت بود خصوصا که بچه ها احساس تنهایی میکردن و مرتب سراغ مامان جون رو گرفتن اما خداروشکر زود خوابیدن

ممنون از همسرم هستم که تو جمع کردن آشپزخونه و شستن ظرف ها کمکم کرد،مسواک و دستشویی برد بچه هارو  و با اینکه صبح زود باید بره سرکار سپرده که بچه که بیدار شد صداش کنم تا باهم نگه داری کنیم

خدا کمک کنه فردا هم براحتی و خوبی بگذره و این بار هم چالش مادری رو بسلامتی رد کنم

بماند به یادگاری   از روزهایی که استرس داشتم که آیا  می تونم از پس اون بربیام یا نه

باشه که یه روزی بگم(سخت بود ولی من تونستم)  

و در نهایت الحمد لله در همه حال

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌۱هفته ب زایمانمه استرس دارم

حق داری عزیزم من با اینکه تجربه سومم بود فکر میکردم از استرس می میرم ولی خیلی راحت تر از چیزی بود که فکر میکردم 

کاش الکی خودم رو اذیت نمیکردم

واقعا خدا هست و مراقب ماست

تنهامون که نمی ذاره  

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
سه بار سزارین کردی شکمت در چه وضعیه؟؟ افتاده نشد؟

نه اصلا داره تخت میشه اتفاقا خواهرم اومده بود خیلی تعجب کرد

افتادگی شکم بیشتر با افزایش سن درست میشه نه سزترین

عزیرمممم خدا حفظش کنه چین و چند سالن بچه هات

ممنون عزیزدلم

اولی پسر امسال میره کلاس اول

دومی دختر دوسال ونیم

سومی هم دختر هفده روزه

عزیزم چه قشنگانشالله بسلامتیمنم سومی دختر دلم میخواد ولی نمیدونم چه کنم

ممنون عزیزدلم

ان شاءالله اگه به صلاحته خدا برات به سلامتی و راحتی پیش بیاره

نه اصلا داره تخت میشه اتفاقا خواهرم اومده بود خیلی تعجب کردافتادگی شکم بیشتر با افزایش سن درست میشه ...

جالبه من سزارین کردم شکمم یکم افتاده شده زیرشکم آوردم با اینکه کلا لاغرم

جالبه من سزارین کردم شکمم یکم افتاده شده زیرشکم آوردم با اینکه کلا لاغرم

شاید به بدن هرکس مربوط باشه،آخه من شکم بند هم نمی بندم اصلا،گرمم میشه

دعا کن 8 سال دیگه منم بیارم دخترم رو که بچه سوم باشه

ان شاءالله عزیزم ،شماهم دعا کن من هم چند سال دیگه اگه توان داشتم،خدا بهم یه پسر بده،آخه پسرم خیلی داداش دوست داره

پشت سرهم واقعا سخته

سخته ولی می ارزه،خودم چهارتا بچه بودیم ولی با فاصله،باهم هم بازی نشدیم

پشت سرهم شیرین تره

2810