2777
2789
عنوان

غذای کمکی هفت ماهگی

111 بازدید | 30 پست

دوستای عزیز پسرم ۷ماهست .نمیدونم بجز سوپ و فرنی و حریره چی بهش بدم اخه دیگه براش تکراری شده هرروز سوپ میخوره اطرافمم کسی بچه کوچیک نداره ازش بپرسم لطفا غذاهای که به بچه هاتون دادید به منم یاد بدید .بچه اولمه اطلاعاتم خیلی کمه ممنونم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
سوپ
1
33%
پوره
2
66%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زمان مناسبیه تخم مرغ بهش معرفی کنی اول زرده بعد سفیده سوپ نده خب دوست نداره انواع پلو بزار کته بشه بهش بده کته با ماهیچه هویج پلو کته شده عدس پلو ماش پلو ماکارونی میتونی معرفی کنی بهش ماکارونی پلوش همش با عصاره مرغ یا عصاره گوشت درست کن ارزش غذاییش بره بالا از تخم مرغ اصلن غافل نشو یا تخم بلدرچین روزی یکی بهش بده هم برا قد خوبه هم وزن پروتئینم داره

الان زمان مناسبیه تخم مرغ بهش معرفی کنی اول زرده بعد سفیده سوپ نده خب دوست نداره انواع پلو بزار کته ...

مرسی عزیزم  زرده تخم مرغ رو با چی قاطی کنم؟

ببخشید طرز تهیه مثلا ماش پلو چطوریه ممنونم

مرسی عزیزم زرده تخم مرغ رو با چی قاطی کنم؟ببخشید طرز تهیه مثلا ماش پلو چطوریه ممنونم

اول اینکه باید همه چی برا بچه تست کرد ک حساسیت نداشته باشه بعد حبوبات از جمله ماش باید بزاری خیس حداقل ۲۴ساعت مرتب آبش عوض کنی نفخش گرفته بشه میتونی جوونه ماش هم درست کنی ارزش غذاییش میره بالاتر بعد بزار بپزه از مال خودمون بیشتر بپزه له بشه بعد یکی دوتا قاشق غذا خوری برنج از قبل خیس خوردع با نمک عصاره گوشت کره یا روغن زیتون بزار بپزه برنج کته بشع له بشه بچه بتونه بخوره زرده تخم مرغ هم با فرنی میتونی قاطی کنی با یه ذره شیر خودت یا شیرخشک میتونی رقیق کنی با یه ذره آبجوش و کره هم میتونی زرده تخم مرغ آبپز میگم بزرگتر ک شد دیگ‌ نیمرو و املت و پنکیک

2810