2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهوش

دهرم جدی میگم 😑😑

تنبلی تخمدان تا درمان نشی و تنبلی کمتر نشه ریزش هم درست نمیشه 

تیروئید هم فقط باید دارو هایی ک دکتر نیده بخوری

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
دهرم جدی میگم 😑😑تنبلی تخمدان تا درمان نشی و تنبلی کمتر نشه ریزش هم درست نمیشه تیروئید هم فقط باید ...

خب من رعایت میکنم 

بازم خوب نمیشه 

تیروئیدم ندارم 

قند اینام کم میخورم 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

خب من رعایت میکنم بازم خوب نمیشه تیروئیدم ندارم قند اینام کم میخورم 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

ورزش کن تحرک داشته باش گرمیجات بخور

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
خب من رعایت میکنم بازم خوب نمیشه تیروئیدم ندارم قند اینام کم میخورم 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

واای دقیقا منم همینجورم هم تیروئید و تنبلی تخمدان ندارم هم باز ریزش موهام خیییلی شدیده بعد بهم شامپو رزماری بایوآکوا معرفی کرده بودن منم سریع خریدمو استفاده کردم به هوای اینکه الان موهام دیگه خیلی هم خوب رشد می کنه بعد قشنگ موهامو به فنا داد   

واای دقیقا منم همینجورم هم تیروئید و تنبلی تخمدان ندارم هم باز ریزش موهام خیییلی شدیده بعد بهم شامپو ...

آها راستی اینم بگم شاید براتون خوب باشه 

من تا دیدم ریزش موهام شدید شد سریع هیرویت خریدم و شامپوم رو هم عوض کردم تعریف هیرویت رو خیلی شنیدم استفاده میکنم جفتشون رو بعدا میام نتیجه ش رو بهتون میگم