2777
2789
عنوان

امروز پسرم یه کاری کرد ک ذوق مرگم فقط مادرا درک میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخ 😁

جوجه کوچولو

من یادمه دخترم کوچیک بود برای اولین بار رفت خودش آب برداشت بخوره منم با دوتا چشم قلبی شکل داشتم نگاش میکردم 😍 وقتی تموم شد همون‌جوری لیوانو پرت کرد اونور لیوان هزار تیکه شد خودشم بدون اینکه واکنشی نشون بده اومد کنارم خوابید 😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
ای جااانمهیج وقت بچه ها رو دست کم نگیریم اگر خودشون تو غذا درست کردن کمک کنن میلشون هم بیشتر میشه

دقیقا پسرم ۴سالشه من متاسفانه همیشه دست کمش میگرفتم اما اون همیشه منو شگفت زده میکنه😍

وای وای وای خدا مادر شدن همینه تمام لذت و خوشبختی دنیا همینه

پسرم نامه صبح بالا سرم گذاشته نوشته مامان خیار و گوجه خورد کردم کتری آب کردم آماده چای

شکرم بابا گرفت بیدار شدی منم بیدار کن صبحانه بخوری

آخه دیشب برق نداشتیم گرما زده شدم رئال و بارسلونا بازی داشتن از غصه خوابیدم حالم افتضاح معدم از گرما بود از چی بود درد میکرد هرچی منتظر شدیم یک شد برق نیومد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

⭐ جشنواره تخفیف ضیافت رایحه‌ها ⭐  
📌 در این کمپین، روی عطرها (بادی‌میست‌ها، ادوپرفیوم‌ها و پرفیوم‌ها) و مام‌رول‌ها، تخفیف‌های 20 الی 34 درصدی در نظر گرفته شده است.

🌐 برای مشاهده لیست محصولات تخفیف‌دار این جشنواره،پیام بدید

Trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع
وای وای وای خدا مادر شدن همینه تمام لذت و خوشبختی دنیا همینهپسرم نامه صبح بالا سرم گذاشته نوشته ماما ...

ای جونم 😍😍پسر من هنوز به سن مدرسه نرسیده مطمئنم اولین باری بنویسه مامان غش میکنم حتمن جشن میگیرم اینووو

گرفتن این مدرک چند سال طول کشید؟😅من زبان دوست دارم اما مثل اکثر آدما نصفه ولش کردم متاسفانه

من چون از بچگی کلاس زبان میرفتم و از دهم شروع کردم جدی خوندن برا کنکور

سال اخر دبیرستان ک تموم شد گرفتم گلی

حتما جدی شروع کن❤️

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
2810